reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Mnie moje dziecko rozwalilo w niedziele. Probujemy przestawic go na jedno spanie wciagu dnia i w niedziele kolo 11 chcialo mu sie spac wiec lapie mnie za reke prowadzi do stolika gdzie leza smoczki zebym mu dala jeden a potem po swoj lezaczek zeby go polozyc mowie wam super to wygladalo.:-):-):-):-)

reklama
Hania jak chce jej się spać bierze poduszkę, idzie do swojego pokoju i kładzie się obok kojca na podusi.

Wiecie co?
Dzisiaj znów się posikała do łóżka, ja już nie mam siły. Nawet zastanawiałam się, czy z nią aby wszystko w porządku, ale myślę, że ok, po prostu się jej spodobało. Bo w ciągu dnia sika normalnie. Echhhhhhh
od jutra ubieramy w łazience.

Emilka jak chce spać, to pokazuje na drzwi do sypialni.

Acha Emilka posiadła nową umiejętność- udawanie płaczu. Kryje twarz w rączkach, schyla się i płaaacze, podskakując przy tym, a przez szparkę między paluszkami uważnie obserwuje otoczenie. Zgrywusek mały.

Lorien, no to ładnie, masz sikająca córkę hehe:-D.
A ot Hania, denerwująca się na babcię:-D, nie wiem, czy jest się czym chwalić hehe:-D.

:-D:-D:-D Hanula maly nerwusek. no dzieciaczki zaczynaja juz pokazywac rogi. A Jula to chyba nigdy nie chce spac bo nigdy nic nie pokazuje;-)

Lorien, Ty nie narzekaj, bo Antek to potrafi mi się skupkać do kąpieli i nic sobie z tego nie robi:wściekła/y:. A co do udawania, to Antoś wymusza śmiech i wygląda to przekomicznie:-D
Hania jaka mała złośnica:-D

Laura tez nauczyla sie wymuszac smiech,super to wyglada:-D
co do zloszczenia sie,to u nas dochodzi jeszcze tupanie nogami i wymachiwanie rekami,ostatnio nawet Laura padla na podloge:szok: i zaczela wrzeszczec:szok::wściekła/y:

poza tym ostatnio wylala herbate na podloge,przyszla do mnie do kuchni ,pokazala na recznik papierowy ,ze chce,dalam jej kawalek,a ona przydralowala do pokoju i zaczela wycierac:-D(madre mam dziecko nie:-D:-D:-D)

reklama
Do góry