Mnie moje dziecko rozwalilo w niedziele. Probujemy przestawic go na jedno spanie wciagu dnia i w niedziele kolo 11 chcialo mu sie spac wiec lapie mnie za reke prowadzi do stolika gdzie leza smoczki zebym mu dala jeden a potem po swoj lezaczek zeby go polozyc mowie wam super to wygladalo.:-):-):-):-)
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Jaki z Hubcia mądrala:-)
Antos jak chce spać to zawsze szuka swojej podusi:-)
Antos jak chce spać to zawsze szuka swojej podusi:-)
A
ania_zywa
Gość
Hania jak chce jej się spać bierze poduszkę, idzie do swojego pokoju i kładzie się obok kojca na podusi.
Wiecie co?
Dzisiaj znów się posikała do łóżka, ja już nie mam siły. Nawet zastanawiałam się, czy z nią aby wszystko w porządku, ale myślę, że ok, po prostu się jej spodobało. Bo w ciągu dnia sika normalnie. Echhhhhhh
od jutra ubieramy w łazience.
Emilka jak chce spać, to pokazuje na drzwi do sypialni.
Dzisiaj znów się posikała do łóżka, ja już nie mam siły. Nawet zastanawiałam się, czy z nią aby wszystko w porządku, ale myślę, że ok, po prostu się jej spodobało. Bo w ciągu dnia sika normalnie. Echhhhhhh
od jutra ubieramy w łazience.
Emilka jak chce spać, to pokazuje na drzwi do sypialni.
A
ania_zywa
Gość
Lorien, no to ładnie, masz sikająca córkę hehe.
A ot Hania, denerwująca się na babcię, nie wiem, czy jest się czym chwalić hehe.
A ot Hania, denerwująca się na babcię, nie wiem, czy jest się czym chwalić hehe.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Lorien, Ty nie narzekaj, bo Antek to potrafi mi się skupkać do kąpieli i nic sobie z tego nie robi. A co do udawania, to Antoś wymusza śmiech i wygląda to przekomicznie
Hania jaka mała złośnica
Hania jaka mała złośnica
Laura tez nauczyla sie wymuszac smiech,super to wyglada
co do zloszczenia sie,to u nas dochodzi jeszcze tupanie nogami i wymachiwanie rekami,ostatnio nawet Laura padla na podloge i zaczela wrzeszczec
poza tym ostatnio wylala herbate na podloge,przyszla do mnie do kuchni ,pokazala na recznik papierowy ,ze chce,dalam jej kawalek,a ona przydralowala do pokoju i zaczela wycierac(madre mam dziecko nie)
co do zloszczenia sie,to u nas dochodzi jeszcze tupanie nogami i wymachiwanie rekami,ostatnio nawet Laura padla na podloge i zaczela wrzeszczec
poza tym ostatnio wylala herbate na podloge,przyszla do mnie do kuchni ,pokazala na recznik papierowy ,ze chce,dalam jej kawalek,a ona przydralowala do pokoju i zaczela wycierac(madre mam dziecko nie)
reklama
Lorien, Ty nie narzekaj, bo Antek to potrafi mi się skupkać do kąpieli i nic sobie z tego nie robi. quote]
hihi,Laura narazie umilowala sobie sikanie do wanny
swoja droga Antosiowa nie zazdroszcze lowienia tych bobkow w tej wodzie;-)(lepiej sie nie smieje,bo mnie napewno tez to czeka)
Podziel się: