reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

GRATULACJE UZDOLNIONYM STYCZNIOWYM DZIECIACZKOM NOWYCH UMIEJETNOSCI:-)A ARYAN I MOJ PIES SIE RAZEM ZACZELI BAWIC :tak:PIESEK MU PSZYNOSI PILKE A ON JA LAPIE I RZUCA:-DJESTEM W SZOKU BO TYLKO RAZ MU POKAZAL MOJ MAZ JAK TO SIE ROBI I TERAZ TAK SIE BAWIA:szok:

reklama
Ja muszę się wam pochwalić. Znalazłam gdzieś w necie (chyba nawet na stronach BB) fajne ćwiczenia na wzmocnienie rączek i już są tego efekty :szok::-D Witek zaczyna podnosić pupę do góry i opierać się na rączkach i bujać się w takiej pozycji do przodu i do tyłu :-D Jak się położy przed nim w pewnej odległości coś interesującego, np. pilota, komórkę, pierścionek itp. to potrafi dopełznąć :-D Zabawki go nie interesują na tyle, by podjąć ten wysiłek :no: Cwaniak jeden :-) Podejrzewam, że jeszcze chwila i zacznie raczkować :tak::-D A jak się go posadzi to już potrafi ładnie siedzieć, już tak szybko się nie obala :-D Zaczyna czasami się podnosić z leżenia na boku, ale jeszcze nie usiadł sam :no: To pewnie też tylko kwestia czasu :tak::-D

A czy chwaliłam się wam, że Witek kiwa głową na TAK? :-D

Brawo Witusiu :-)
ja sobie nie przypominam, abys się tym chwaliła - a tak przy okazji, czy ja się chwaliłam, że Jeremi kręci główką na NIE :-p:confused:

Gratuluję Witusiowi TAK i wszystkich nowych umiejętności ... no a jest tego trochę :tak::tak::tak:.

Jeremixowi :-D;-) gratuluję NIE ... u nas NIE to jest podstawa :-D.

A chwaliłam się, że Mateusz gra w piłkę nożną :-D??? Kupiłam mu ją jakieś 3 dni temu i pokazałam synkowi jak się w piłkę kopie ... więc teraz gdy prowadzimy Matiego za rączki i mówimy graj/kop w piłkę to on tupta za tą piłką i w nią kopie raz jedną, raz drugą nóżką:tak:. Mówię Wam ... bosko to wygląda :-D:-D:tak:, ale przypuszczam, że to nie było zbyt trudne do nauczenia :sorry2::-D;-)

reklama
ale te nasze dzieciaki zdolne :-) pozazdroscic :-)

moj malec od jakiegos czasu przynosi mi rozne rzeczy, wspina sie na mnie i podaje mi np grzechotke, ja ją od niego biore a gdy chce mu ja oddac to on znowu mi ja daje :-) slodki jest hehe :-) mam nadzieje ze mu to zostanie i bedzie sie chetnie dzielil hehe :-)

Do góry