reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Gratki dla wszystkich zdolniachów.

Mój synek nauczył się otwierać szafę z zasuwanymi drzwiami :szok: Wczoraj dobrał się do kabla od odkurzacza, który był podłączony do prądu i w najlepsze sobie go gryzł :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A po jakimś czasie wyciągnął sobie z szafy żelazko :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co ja z tym dzieckiem mam, a on jeszcze nie raczkuje i nie chodzi. Co to będzie jak zacznie to robić :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

No jako doswiadczona mama moglabym wam powiedziec co moze jeszcze waszym dzieciom strzelic do glowy ale nie bede wam psula zabawy:-D:-D:-D:-D:-D:-D podenerwujcie sie troszke jak ja :-pale powiem wam jedno przed wami dluga i kreta droga.......pelna niespodzianek, niebezpieczenstw i smiechu:tak::happy2:

moje dziecie też sie fascynuje kiblosem. do tego lodówka, poróbuje dostać się do kosza w kuchni, otwiera piekarnik, szafy z drzwiami przesuwnymi opanował do perfekcji, przewraca na siebie suszarkę z ubraniami, sam otwiera zamkneta pralkę i wyciaga ubrania. jak pralka jest włączona do prędu, to ją uruchomi:sorry::shocked2:. notorycznie wyłącza kompa, wyciąga z szyflady mije majty i cycniki. kocha kable
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

reklama
moje dziecie też sie fascynuje kiblosem. do tego lodówka, poróbuje dostać się do kosza w kuchni, otwiera piekarnik, szafy z drzwiami przesuwnymi opanował do perfekcji, przewraca na siebie suszarkę z ubraniami, sam otwiera zamkneta pralkę i wyciaga ubrania. jak pralka jest włączona do prędu, to ją uruchomi:sorry::shocked2:. notorycznie wyłącza kompa, wyciąga z szyflady mije majty i cycniki. kocha kable
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
:szok::szok::szok::szok::szok: Nie zazdroszczę;-):-D:-p

Do góry