reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Ania moze sam bujaczek lepiej zda egzamin?
O chodzikach z bujaczkami nie słyszałam... hm.... zajrze zaraz na allegro...

reklama
Sam bujaczek to ja mam, tylko że Hania już z niego wyrasta:-(. Niedawno sie bujała i tak podskoczyła pupą, że się przewróciła razem z leżaczkiem:szok:. Na szczescie nic sie nie stało, bo leżaczek był na łóżku. A ona tak lubi sie bujać, że pomyślałam o tym chodziku z bujakiem:tak:. Huśtawke też ma, ale ta szybko jej sie nudzi!

Normalnie Oli zaskakuje mnie z dnia na dzien coraz bardziej :D
co ja poloze na plecach to ona za chwilke laduje na brzuchu, nawet wczoraj na nim zasnela w luzeczku no i jak ja wczoraj w wuzeczku posadzilam to chyba z 15 minut siedziala sama, bez oparcia O__o cos mi sie zdaje ze lada chwila sama usiadzie :)

Brawo dla Oliwci za zaskakiwanie mamusi :-):tak:... i teraz Aniay przygotuj się, bo będzie to pewnie coraz częściej robiła:tak:!!!

... a Mateusz od kilku dni zaczął świadomie postukiwać przedmiotem o przedmiot, gdyż przed każdym uderzeniem mróży tak rozkosznie oczki, bo wie, że zaraz usłyszy jakiś hasał :-D ... strasznie fajnie to wygląda :happy2:

Brawo, brawo!! Barakuje mi w tym momencie tego brawo z gadu-gadu:-D:-D.
Hania ostatnio też robi postępy, jak leży na boku podpiera się ręką i próbuje usiąść:tak:. Dziś rano złapała się mojej piżamy i usiadła:tak::-). Szkoda tylko, że jeszcze pewnie sama nie siedzi, bo od razu jak się mnie puściła zrobiła bach:-D:-D.

Gratulacje dla maluszków!!!
Ania_zywa, u nas jedna grudniówka ma taki jeździk pchacz z płozami, ale mówi, że to bujanie to kiepsko się sprawdza...

Elma nie wiedziałam nawet, że taki konik na biegunach jak ten pierwszy w ogóle istnieje:-D. Napewno go rozważę, bo te dwa następne jakoś mi sie nie podobaja:-p:-D. Ale ten pierwszy jest rewelacyjny:tak::tak:.

reklama
Do góry