reklama
A
ania_zywa
Gość
Sam bujaczek to ja mam, tylko że Hania już z niego wyrasta:-(. Niedawno sie bujała i tak podskoczyła pupą, że się przewróciła razem z leżaczkiem. Na szczescie nic sie nie stało, bo leżaczek był na łóżku. A ona tak lubi sie bujać, że pomyślałam o tym chodziku z bujakiem. Huśtawke też ma, ale ta szybko jej sie nudzi!
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Normalnie Oli zaskakuje mnie z dnia na dzien coraz bardziej
co ja poloze na plecach to ona za chwilke laduje na brzuchu, nawet wczoraj na nim zasnela w luzeczku no i jak ja wczoraj w wuzeczku posadzilam to chyba z 15 minut siedziala sama, bez oparcia O__o cos mi sie zdaje ze lada chwila sama usiadzie
co ja poloze na plecach to ona za chwilke laduje na brzuchu, nawet wczoraj na nim zasnela w luzeczku no i jak ja wczoraj w wuzeczku posadzilam to chyba z 15 minut siedziala sama, bez oparcia O__o cos mi sie zdaje ze lada chwila sama usiadzie
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Brawo dla Oliwci za zaskakiwanie mamusi :-)... i teraz Aniay przygotuj się, bo będzie to pewnie coraz częściej robiła!!!
... a Mateusz od kilku dni zaczął świadomie postukiwać przedmiotem o przedmiot, gdyż przed każdym uderzeniem mróży tak rozkosznie oczki, bo wie, że zaraz usłyszy jakiś hasał ... strasznie fajnie to wygląda
... a Mateusz od kilku dni zaczął świadomie postukiwać przedmiotem o przedmiot, gdyż przed każdym uderzeniem mróży tak rozkosznie oczki, bo wie, że zaraz usłyszy jakiś hasał ... strasznie fajnie to wygląda
A
ania_zywa
Gość
Brawo, brawo!! Barakuje mi w tym momencie tego brawo z gadu-gadu.
Hania ostatnio też robi postępy, jak leży na boku podpiera się ręką i próbuje usiąść. Dziś rano złapała się mojej piżamy i usiadła:-). Szkoda tylko, że jeszcze pewnie sama nie siedzi, bo od razu jak się mnie puściła zrobiła bach.
Hania ostatnio też robi postępy, jak leży na boku podpiera się ręką i próbuje usiąść. Dziś rano złapała się mojej piżamy i usiadła:-). Szkoda tylko, że jeszcze pewnie sama nie siedzi, bo od razu jak się mnie puściła zrobiła bach.
Elma
Małgosia
A
ania_zywa
Gość
Elma nie wiedziałam nawet, że taki konik na biegunach jak ten pierwszy w ogóle istnieje. Napewno go rozważę, bo te dwa następne jakoś mi sie nie podobaja. Ale ten pierwszy jest rewelacyjny.
Elma
Małgosia
Mnie też ten pierwszy podoba się najbardziej
reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
no pierwszy fajny tylko MIchas by pewnie do buzi bral grzywa e:-( a feee
Podziel się: