reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

a ja dostalam od kolezanki kojec,jest duzy i wyglada jak lozeczko tylko ze kwadratowy,Laura raczkuje w nim i sie wspina po szczeblach i ma wielka frajde a ja mam troche spokoju:tak:;-)

ja wrzucam Zuzke do lozeczka turystycznego, a wraz z nią mnostwo zabawek. Jest jej troche wygodniej niz w normalnym lozeczku bo
a) jest na kolkach i moge nim wszedzie wjechac i miec ja na oku
b) jak sie wywali to nie ma strachu ze grzmotnie glowa w szczebelki co jej sie przydarza w normalnym lozeczku

Musze tylko dokupic zwykly materacyk piankowy bo to co jest w lozecku turystycznym moze wkrotce nie wytrzymac Szaleństw Panny Zuzy... Ona staje w tym łózeczku i potrafi 10 min non stop skakac w gore i wdoł jak sprezynka. Mi sie zbiera na wymioty od samego patrzenia :crazy::baffled::eek::sick:

reklama
MY TEZ MAMY LOZECZKO TURYSTYCZNE ALE MALEGO TAM NIE WKLADAM BO ZA CIEMNO MA I NIE CHCE W NIM SIEDZIEC:dry:WIEC ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM KOJCA:-)

A my szalejemy po calym mieszkaniu. :wściekła/y:
Moje dziecko wlazi wszedzie. Juz nawek z kibelku byl. :-D
A jak zapiernicza :szok: normalnie z dnia na dzien coraz szybciej.

Czy Wy tez macie problemy z przewijaniem?? :wściekła/y: Pomalu przewiniecie Go zaczyna wymagac niezlej szybkosci. Nie polezy nawet minuty spokojnie. Na poczatku dzialalo jeszcze wlozenie czegos do raczki, ale teraz juz nawet to nie pomaga. :no:

A my szalejemy po calym mieszkaniu. :wściekła/y:
Moje dziecko wlazi wszedzie. Juz nawek z kibelku byl. :-D
A jak zapiernicza :szok: normalnie z dnia na dzien coraz szybciej.

Czy Wy tez macie problemy z przewijaniem?? :wściekła/y: Pomalu przewiniecie Go zaczyna wymagac niezlej szybkosci. Nie polezy nawet minuty spokojnie. Na poczatku dzialalo jeszcze wlozenie czegos do raczki, ale teraz juz nawet to nie pomaga. :no:

mój tez był w kibelku, obmacywał kostkę domestos:-D
a przewijanie to sztuka uprawiana na czas

Nie martwcie sie potem bedzie ejszcze gorzej;-) bo malenstwo bedzie ciekawe co tam w tej pieluszczce jest i akurat jak edzie kupa to trzeba tam wsadzic reke podczas przewijania :tak:;-) nie wspomne juz o tym ja wasze malenstwa odkreyja ze potrafia sie rozebrac.......wtedy sie bedzie dzialo:-p:rofl2::happy2:............nie zebym was straszyla ...ale;-):-D:-D:-D:-D:-D

reklama
a przewijanie to sztuka uprawiana na czas
... u nas jest to samo :dull::tak::-D
Nie martwcie sie potem bedzie ejszcze gorzej;-) bo malenstwo bedzie ciekawe co tam w tej pieluszczce jest i akurat jak edzie kupa to trzeba tam wsadzic reke podczas przewijania :tak:;-) nie wspomne juz o tym ja wasze malenstwa odkreyja ze potrafia sie rozebrac.......wtedy sie bedzie dzialo:-p:rofl2::happy2:............nie zebym was straszyla ...ale;-):-D:-D:-D:-D:-D
... hahaha ... a widzicie to narazie nie mamy jeszcze wcale aż tak źle :-D:-D:rofl2::rofl2:;-)

Do góry