reklama
cokies
Fanka BB :)
Marcelinaa-cudowny psiak, pierwszy raz słyszę że pies chrapie hihihihi
Marcelinaa
heheh dzięki, teraz to przynajmniej wiecie, że nie przesadzałam z tym jego chrapaniem ale to i tak nie jest szczyt jego możliwości, muszę się zakraść w nocy i go nagrać - w nocy przechodzi sam siebie :-)
LANA
a to moja Nelcia -fota jeszcze z wiosny ubiegłego roku :-) a co do chrapania to moja czasami też nieżle daje popalić,normalnie jak "stary dziadek"
Marcelina-ale ten Twój Elmo to dopiero daje czadu na MAXA- jak puściłam mężowi i córce ten filmik to prawie wszyscy się popłakali ze śmiechu a mąż zażartował ,że jak by mu tak Nela chrapała to by w piwnicy spała-której nie mamy
Marcelina-ale ten Twój Elmo to dopiero daje czadu na MAXA- jak puściłam mężowi i córce ten filmik to prawie wszyscy się popłakali ze śmiechu a mąż zażartował ,że jak by mu tak Nela chrapała to by w piwnicy spała-której nie mamy
Ostatnia edycja:
Marcelinaa
a ja dzisiaj wziełam mojego rudego Prosińca na dwór na szorowanko.. już jest taki zasyfiały, że się go brzydzę dotykać, fujjj
ale wyszorowany, wypucowany i wypsikany lotionem, znowu jest jak kaczuszka.. zazdroszczę czasem Wam tych psich fryzjerów
reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
LANA sympatyczna bardzo ta Twoja psinka :-)