reklama
vinga89
mamusia syneczków
Kaka, ty podajesz ceny słoiczków? u mnie deserek kosztuje 2,50, tak samo obiadki. te z mięskiem trochę droższe.
Mama, a ja właśnie w Hippie mam dodatek groszku i trochę się obawiam tego słoiczka
Karola, ja może zacznę kupować warzywa w sklepie ekologicznym ale to późną wiosną. teraz raczej wolę słoiki małemu dawać bo nie wiem gdzie zimą ta ekologia w warzywach...
Mama, a ja właśnie w Hippie mam dodatek groszku i trochę się obawiam tego słoiczka
Karola, ja może zacznę kupować warzywa w sklepie ekologicznym ale to późną wiosną. teraz raczej wolę słoiki małemu dawać bo nie wiem gdzie zimą ta ekologia w warzywach...
Ja zaczęłam od wczoraj gotować. Kupuję w sklepie w którym mówią że mają "ekologiczne" warzywa. Prawdę mówiąc nie wiem jak to sprawdzić. Wiele warzyw sprzedawanych na targach rośnie przy drogach i nie wiem jak to z tą ich "ekologicznością" skoro pomimo podlewania nawozem naturalnym wsiąkną wiele metali ciężkich z przejeżdżających samochodów. I czy można mieć pewność odnośnie jakości słoiczkowego jedzenia?
Próbowałyście? Marchewka gerbera, bobovity i hippa? Mi zdecydowanie najlepiej smakowała hippa a reszta jakoś tak sztucznie. Co nie znaczy że Paweł wypluwał. On wcinał ze smakiem każdą marchewkę.
Próbowałyście? Marchewka gerbera, bobovity i hippa? Mi zdecydowanie najlepiej smakowała hippa a reszta jakoś tak sztucznie. Co nie znaczy że Paweł wypluwał. On wcinał ze smakiem każdą marchewkę.
Patrzyłam na obiadki w Tesco. Sama marchewka 3,49...najtanszy deserek 2,99. Może innych nie widziałam. To i tak dużo moim zdaniem za taka ilość w środku.
U nas plucie marchwią na odległość. Tez się zastanawiam gdzie kupić dobre warzywa i też żałuję że nie zamrażałam.
U nas plucie marchwią na odległość. Tez się zastanawiam gdzie kupić dobre warzywa i też żałuję że nie zamrażałam.
vinga89
mamusia syneczków
pesca, ekologiczne warzywa nie wyglądają tak "pięknie" jak warzywa nawozowane. kiedyś brat P mówił, że w hotelu podali im ekologiczne jabłka. wyglądały tak, że nie zachęcały do zjedzenia ich. malutkie, z plamkami...
Kaka, ja kupuję słoiczki tylko w Auchan lub Kauflandzie. tam są najtańsze.
Kaka, ja kupuję słoiczki tylko w Auchan lub Kauflandzie. tam są najtańsze.
Mama-1222
Wdrożona(y)
U mnie słoiczek najtańszy 3,29. chyba ze jakaś promocja i w zestawach sprzedają.
Antoś dostał dzisiaj dynię z ziemniaczkiem hippa. Jakiś bardzo zachwycony nie był ale zjadł wszystko co mu przygotowałam
Przeżyłam dzisiaj zawał. 5 minut temu młody zrobił kupę. Otwieram pieluchę a tam w żółtej kupie setki czarnych nitek. Pierwsza myśl że jakieś pasożyt, nie ruszają się to myślę że zjadł jakiś materiał ale jak i kiedy. Miałam 1000 pomysłów na minutę co to jest. Włączyłam dr Google i już wiem że to po bananie!!! Wczoraj dałam mu takiego prawdziwego, nie ze słoiczka. Czy Wasze dzieci też tak miały?
Przeżyłam dzisiaj zawał. 5 minut temu młody zrobił kupę. Otwieram pieluchę a tam w żółtej kupie setki czarnych nitek. Pierwsza myśl że jakieś pasożyt, nie ruszają się to myślę że zjadł jakiś materiał ale jak i kiedy. Miałam 1000 pomysłów na minutę co to jest. Włączyłam dr Google i już wiem że to po bananie!!! Wczoraj dałam mu takiego prawdziwego, nie ze słoiczka. Czy Wasze dzieci też tak miały?
reklama
Kasia_P'85
mama serduszkowego Misia
Właśnie mnie też to ciekawi, jest jakaś mama gotująca sama obiadki? Ja mam ze swojego ogródka marchewkę, ziemniaki i pietruszkę, resztę musiałabym kupować w sklepie i już nawet kupiłam brokuła ale się wacham, może lepiej kupić mrożonego, może on nie jest tak naładowany chemią bo rósł o odpowiedniej dla niego porze i został zamrożony, no nie wiem... a co z mięskiem bo już też zaczęłam o nim myśleć? Cielęcinkę dostałam z pewnego źródła (pracuję w firmie która hoduje krówki i akurat mieli cielaczka do ubicia więc od razu kupiłam i zamroziłam bo to nie często się zdarza a wiem że te krówki nie są karmione żadnym świństwem) ale jeżeli chodzi o drób to skąd go będziecie brać? I jak będziecie kupować to jaką część bo słyszałam że w piersiach najwięcej się zbiera tych hormonów którymi są kurczaki karmione. Może jakaś doświadczona mama doradzi bo ja niestety synka słoikami karmiłam a Laurze chciałabym sama gotować i zielona jestem...
Podziel się: