emotion_sickness
mama szkrabusia =)
ja z obiadkow sloiczkowych to tylko mlodej krolika albo cielecine [bobowity po 5 miesiacu],
a tak to robie wszystko sama, Poki co mloda jadla:
ziemniak, marchewka, pietruszka, seler, buraki, kalafior, fasolka szparagowa, dynia - ostatnio pomidorowke u siostry
z miesiwek: kurczak, indyk, losos [plus sloiczkowy krolik i cielecina]
A z deserkow to sama jej robilam jablko czy banana, a takie bardziej 'skomplikowane' to sloiczki:
gruszka
gruszka/banan
jablko/banan
banan/brzoskwinia
banan/brzoskwinia/truskawka
banan/morela/truskawka/jablko
jablko/jagody
--- mam jeszcze cos tam z winogronami [bobowity] i cosik z dzika roza [chyba] ale to jeszcze czeka na swoja kolej
Do tego biszkopty i takie specjalne herbatniki dla niemowlakow [jako gluten tutaj maja takie]
Chrupek sie boje jeszcze trche kukurydzianych - niby kupilam mlodej ale sama zladlam
a tak to robie wszystko sama, Poki co mloda jadla:
ziemniak, marchewka, pietruszka, seler, buraki, kalafior, fasolka szparagowa, dynia - ostatnio pomidorowke u siostry
z miesiwek: kurczak, indyk, losos [plus sloiczkowy krolik i cielecina]
A z deserkow to sama jej robilam jablko czy banana, a takie bardziej 'skomplikowane' to sloiczki:
gruszka
gruszka/banan
jablko/banan
banan/brzoskwinia
banan/brzoskwinia/truskawka
banan/morela/truskawka/jablko
jablko/jagody
--- mam jeszcze cos tam z winogronami [bobowity] i cosik z dzika roza [chyba] ale to jeszcze czeka na swoja kolej
Do tego biszkopty i takie specjalne herbatniki dla niemowlakow [jako gluten tutaj maja takie]
Chrupek sie boje jeszcze trche kukurydzianych - niby kupilam mlodej ale sama zladlam
Ostatnia edycja: