reklama
milusia21
Fanka BB :)
Podpisuję się pod Twoim postem ja nigdy nie chucham i nie dmucham na dzieci-mają się "hartować" tym bardziej ze mieszkamy na wsiJa słoiczki daje od święta. Pewnie że staram się dawać swoje owoce i warzywa (moja babcia ma działkę) ale bez zbędnego szału. Ta chemia jest tak wszechobecna że nie da się jej wyeliminować na całe życie...a później dziecko "wychuchane" naje się chipsów i będzie problem - ale to tylko moje zdanie...
Co do owoców banan, arbuz i brzoskwinka są delikatne.
Kamag jak bardzo boli to możliwe ze nie chce temu jeść..
Marika30708
Fan(ka)
inomama
Fanka BB :)
ja teraz nie gotuję no chyba, ze jabłko - (tak gotowane, bo surowe od razu zwraca)...nie ogarniam po prostu. Nam też nie gotuję - jemy albo grilla albo pizza. Po prostu samo zdrowie.
Tak więc teraz słoiczki, ostatnio mąż kupił makaron z pesto od 6 miesiąca i ryż z tuńczykiem i pomidorami. Szok po prostu! A jadła Dziunia jakby przez miesiąc nic nie dostawała
No i jest zarąbista różnica przy stałym jedzonku - refluks odzywa się rzadko
Tak więc teraz słoiczki, ostatnio mąż kupił makaron z pesto od 6 miesiąca i ryż z tuńczykiem i pomidorami. Szok po prostu! A jadła Dziunia jakby przez miesiąc nic nie dostawała
No i jest zarąbista różnica przy stałym jedzonku - refluks odzywa się rzadko
Marika30708
Fan(ka)
A u nas były problemy z kupka po tych marcheweczkach. Biedna męczyła się.
Wczoraj jadła gotowanie płatki gryczane, a dziś dam jej spokój.
INOMAMA u nad refluks też się wyciszyl. A czy to dieta, zmiana leków, czy to, że ma bardziej dojrzały układ pokarmowy to tego nie wiem. Ostatnio też jeszcze myślę o szczepionce, że już 3, 5msc po niej.
Swoją druga ciekawe dania dla malucha
Wczoraj jadła gotowanie płatki gryczane, a dziś dam jej spokój.
INOMAMA u nad refluks też się wyciszyl. A czy to dieta, zmiana leków, czy to, że ma bardziej dojrzały układ pokarmowy to tego nie wiem. Ostatnio też jeszcze myślę o szczepionce, że już 3, 5msc po niej.
Swoją druga ciekawe dania dla malucha
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dona mi lekarka zakazała dawać rybę do roku.... chyba właśnie przez refluks ale sama nie wiem...
reklama
Podziel się: