reklama
kachasek
matka-wariatka :)
Michał mi zabiera łyżeczkę, jak już jest bardzo zniecierpliwony, bo za wolno mu daję zupkę a ostatnio coraz mniej jedzonka jest wokół ust i na śliniaku moje dzieciątko nie marnuje cennych gramów;-) z żalem i rozczarowaniem patrzy na pustą miseczkę a ja się cieszę, że w końcu posmakowało mu (i to jeszcze jak) jedzonko ugotowane przez mamusię
kachasek
nie wiem, czy kiedyś wklejałam u nas (na pewno w jedzeniowym abc) ale wkleję
Przepisy - Dla dzieci co prawda nasze maluchy jeszcze za małe, ale w przyszłości może się komuś przydać;-):-)
Przepisy - Dla dzieci co prawda nasze maluchy jeszcze za małe, ale w przyszłości może się komuś przydać;-):-)
siwucha12
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
U nas wszystko bardzo podobnie-apropos brudu po jedzonku, czy są jakieś wybielacze, odplamiacze do niemowlęcych ubranek-poproszę o nazwy bo nie lubię zakładać Wiktorowi czystych-brudnych(czyli wypranych-niedopranych) ciuszków
Czarek w piątek skosztował pierwszą łyżeczkę jabłka. Smakowało tak że w ciągu minuty na jego buźce zobaczyłam tysiąc różnych min i uśmiechów :-). No i następnego dnia wystąpiła pożądana reakcja - wielki kupon i znów radość na twarzy. Nie sądziłam że tak dużo szczęścia może dać ociupinka jabłka
reklama
kachasek
siwucha w grudniowym dziecku jest krótki art.
znalazłam go teraz też na stronie www, poczytaj sobie ;-)
precz_z_plamą
znalazłam go teraz też na stronie www, poczytaj sobie ;-)
precz_z_plamą
Podziel się: