reklama
kachasek
matka-wariatka :)
no, to chyba największy problem przy karmieniu;-)że ZA WOLNO podaje
Szopka to Czaruś dopiero dostał coś innego niż mleczko?
Czy macie jakieś info na temat odplamiaczy do ciuszków niemowlęcych??
Tak Siwucha i na razie na łyżeczce jabłuszka (co drugi dzień) poprzestaniemy - dziś pediatra-alergolog zachęciła mnie by przez pełne 6 miesięcy nie wprowadzać niczego nowego.
Ja jak na razie używam szarego mydła, plamy pochodzenia kupowego ładnie schodzą a innych jeszcze nie mamy.
kachasek
matka-wariatka :)
dziewczyny karmiące piesią - jakie kaszki podajecie brzdącom? stałam dzisiaj przed półką z kaszkami i się nad niemi zastanawiałam - mleczno jakieś tam (ryżowe itp) są z modyfikowanym, bezmleczne - robi się na mleku modyfikowanym. a może można zrobić na wodzie? i kiedy podajecie kaszki? zamiast zupek, czy jako kolejny posiłek?
reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Kachasku, ja podaję tylko kaszkę Sinlac, dla alergików. Droga, ale smaczna i malutka dobrze ją trawi. Ile bym nie przygotowała, to zawsze jest za mało .
Dałam Karolince raz kaszkę kukurydziano-ryżową i bardzo bolał ją po niej brzuszek. Już więcej nie próbowałam i chyba jeszcze troszkę poczekam, bo wciąż przez oczami mam jej męczarnię :-(
Dałam Karolince raz kaszkę kukurydziano-ryżową i bardzo bolał ją po niej brzuszek. Już więcej nie próbowałam i chyba jeszcze troszkę poczekam, bo wciąż przez oczami mam jej męczarnię :-(
Podziel się: