reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków

reklama
efilo rzeczywiście śliczny fotelik :tak: Jak go oceniasz?

Porównując do Waszych "jadków" to Piotruś jest małym sceptykiem ;-) Pierwsza łyżeczka zawsze powoduje skrzywienie dzioba, czasem kolejne idą lepiej, no a przed końcem przewidzianej porcji już są symulowane odruchy wymiotne ;-) Rośnie mi numerant ;-)

Porównując do Waszych "jadków" to Piotruś jest małym sceptykiem ;-) Pierwsza łyżeczka zawsze powoduje skrzywienie dzioba, czasem kolejne idą lepiej, no a przed końcem przewidzianej porcji już są symulowane odruchy wymiotne ;-) Rośnie mi numerant ;-)

Piotruś nie jest sceptykiem tylko smakoszem:-D
próbowałaś te słoiczki???;-)

efilo rzeczywiście śliczny fotelik :tak: Jak go oceniasz?

nie wiem czy moja ocena sie na coś zda bo nie mam porównania ale jestem zachwycona. wszystkie regulacje bardzo wygodne. oparcie pochyla sie w trzech pozycjach przy czym okazalo sie ze nasze dziecko wytrzymuje tylko 'normalnie' znaczy na siedzaco. w polozonej pozycji rwie sie do gory i nici z karmienia. najbardziej podoba mi sie ten panel z przodu. mozna go przyblizac i oddalac od dziecka oraz regulowac jego wysokosc. bardzo latwo sie go zaklada ale jeszcze latwiej demontuje.
pasy zapina się dwoma kliknięciami. fotelik jest na cztrech kółkach (każde z blokadą). wszystko jest po prostu łatwe w obsłudze. zosi najbardziej podoba się gumowa zabawka :-D.

Piotruś nie jest sceptykiem tylko smakoszem:-D
próbowałaś te słoiczki???;-)
Próbowałam - nie wszystkie, bo szpinaku nienawidzę ;-) - i faktycznie, paskudztwo! :-D Masz rację - smakosz :tak:

efilo byłam ciekawa czy Twoja opinia pokrywa się z naszą ;-) - i pokrywa! Też jesteśmy zadowoleni z fotelika, choć jest nieco inny niż Twój (ma 2 kółka, nie reguluje się wysokości tacki i nie ma zabawki).

Ojej Esiu. Nie wiedziałam że to się czymś różni. Ściągałam ze Stanów tylko i wyłącznie dlatego że kolor mi się bardziej podobał :zawstydzona/y::-D

Ojej Esiu. Nie wiedziałam że to się czymś różni. Ściągałam ze Stanów tylko i wyłącznie dlatego że kolor mi się bardziej podobał :zawstydzona/y::-D
Efilo Zosia cudnie wygląda
ja chcialam sciągnąc ,ale za pozno zorientowalam sie zxe ta przesylka idzie od 5 do 7 tyg wiec nie byloby fotelika na swieta,a Julia w naszym prezentuje sie tak:-D,a to babyono-kwiatek,w sumie narazie jestem zadowolona z niego

ja wiedzialam ze musze pomyslec wczesniej bo juz tak sie zrobilam z hustawka i nie zdazylam przed porodem i musialam sie obejsc smakiem :-)

a i tak przesylka mimo ze zmiescila sie w widelkach czasowych nie dotarla na pierwsze karmienia ktore chcac nie chcac zaliczylysmy w hustawce. Hustawka zniosla to dzielnie choc jest naznaczona marchewka:-D

reklama
Kachasek dzięki za stronkę, teraz z niej korzystam, dzisiaj już wypróbowałam kisiel z soku bobofruta...pycha!!!

Do góry