reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków

Esia jeśli mały nie strajkuje zbyt długo (kilka dni ;-)) to weź na przeczekanie. W końcu nawet dziecko ma prawo nie mieć apetytu i już.
U nas też czasami nie da się nic wcisnąć, a jak uda to zaraz mam zwrotke :baffled: Wiec na siłę.

reklama
Chyba tak zrobię... Jutro podejmę próbę, jeśli nie zje, pojedzie cały dzień na cycu. Zobaczymy, może to go zachęci do jedzenia :confused:

Esia jeśli mały nie strajkuje zbyt długo (kilka dni ;-)) to weź na przeczekanie. W końcu nawet dziecko ma prawo nie mieć apetytu i już.
U nas też czasami nie da się nic wcisnąć, a jak uda to zaraz mam zwrotke :baffled: Wiec na siłę.

zgadzam się, nic na siłę:tak::tak::tak:

a jutro spróbuj może Sinlaca z owocem, może nowy smak zadziała???

Zobaczymy jak pójdzie, ew. spróbuję z owocem. Dzisiaj nawet ulubionych jabłuszek nie chciał :baffled: Do tej pory otwierał do nich szeroko buziola, ledwo nadążałam z łyżeczką... :dry:

Esia, spox, nie panikuj. U mnie Magda też taka bardziej niejadkowa jest. Rzadko kiedy zjada od razu całą flachę (częściej na raty), a i tak jej robię tylko 150 ml (a już powinna wcinać co najmniej po 210 ml). Mimo to do chuderlaków nie należy. Ja już odpuściłam - jak jest głodna to sama się dopomina.

No jeszcze nie panikuję ;-) Bardziej irytuje mnie ta zasznurowana buźka ;-)
Ale w tyle głowy wciąż mam ten niespełna 25 centyl, e.coli w moczu i napis na skierowaniu "niska waga" :baffled:

Esia, ale chłopak żywy i radosny, prawda? Olać, że jest drobny, czy ty i małż to jakieś pudziany jesteście? Wątpię.... :-D chociaż może.... czy ja wiem, Esia czy ty to Agata Wróbel? :-D

reklama
No jeszcze nie panikuję ;-) Bardziej irytuje mnie ta zasznurowana buźka ;-)
Ale w tyle głowy wciąż mam ten niespełna 25 centyl, e.coli w moczu i napis na skierowaniu "niska waga" :baffled:

oj bo ci lekarze tak potrafią pieprznąć za przeproszeniem
25 centyl to niższa ale norma i gdzie tu niska waga
mój mały klocek też ma 25 centyl bo jest krótki
a ile Piotruś ma długości? i czy zawsze był na 25 centylu?

Do góry