reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków

Pycia, w sumie jasne, że sama byś mu tego nie dała, bez konsultacji. Sorki za posta wcześniej, po prostu szczęka mi opadła.

Esia, w sumie ja też lubię kwaśne :tak:, Ligol mniam. Ale do tej pory siedzi mi na sumieniu siostrzenica, której dałam po raz pierwszy sok z czarnej porzeczki, gardzi nim do tej pory a ma 8 lat. :-D

reklama
Esia, w sumie ja też lubię kwaśne :tak:, Ligol mniam. Ale do tej pory siedzi mi na sumieniu siostrzenica, której dałam po raz pierwszy sok z czarnej porzeczki, gardzi nim do tej pory a ma 8 lat. :-D
Eee... sok z czarnej porzeczki to żaden dowód! Ja go szczerze nie znoszę, a nikt mnie w dzieciństwie nim nie poił ;-)

mniam soczek z czarnej porzeczki, mniam porzeczki, kwaśne jabłka i spółka:tak:
Dorotko coś mi chyba na oczy siadło;-)

jak to jest z sokiem winogronowym, tym po 4 m-cu? w dzisiejszej zupce też mieliśmy sok z winogron, więc chyba można go podawać? próbowałyście może?
Pyci nie pytam, bo Dawid to chyba już "kuchnię polską" niedługo będzie przerabiał;-):-)

Esia ty heretyku!!! Kocham sok z cz. porzeczki, sok z cz. porzeczki to kwintesencja życia!!! Jak możesz.... wierzyć mi się nie chce ;-)

Pycia, jak dla mnie ta rozszerzona dieta - :szok::szok::szok:

Ale trudno sie dziwić jak Zosienka nadal jeszcze tylko na cycu :-D Zbyt obiektywna pewnie nie jestem. Niemniej jednak.... :szok:

A ja dzisiaj dostałam od mojej pani doktor wytyczne zywieniowe dla Zosi. Za miesiąc mamy wprowadzić zupki warzywne. Po dwoch tygodniach z mieskiem. Kleiki i kaszki - zakazane - więc problem z mlekiem rozwiązal sie sam. Ale dziekuje dziewczynki za odpowiedzi.

Esia:wściekła/y:;-) zgadazam się z Blanes w 100%
ale dobry jest z sokiem bananowym:tak: tak pół na pół (i ładnie wygląda w szklance dopóki się nie wymiesza)

efilo z jakim mięskiem? co na początek?

reklama
Do góry