przepis na zapiekanke:miesko mielone,2 jajka,marchewke zetrzec na malych oczkach,to samo z ziemniakami,dodac rozmiekczona bulke zwykla,majeranek i so do smaku.wymieszac,do brytfanki czy tam w czym pieczecie i do iekarnika.mozna troche maki dodac gdyby bylo za luzne.piec na 250 st.ja zmniejszylam potem do 160 i zalalam troszke rosolkiem bo moj piekarnik do demolka i wysusza.wszystkiego dalam na oko jak komu smakuje dodaje wiecej tego co lubi;-)
reklama
gosia f a co ty jesz tak na co dzien?
jak kacper nie mial jeszcze 2 tygodni to ja tez jadłam jałową piers z ryzem i jabłkami z kompotu i myślałam, ze tak bedzie zawsze. a teraz każda potrawa nowa, ktorą wprowadzam jest dla mnie ryzykiem na ktore sie nastawiam. nowosci wprowadzam rano - w razie czego to jest juz cały dzien na tulenie. ale kacper jak na razie nie mial problemow z brzuszkiem.
nato - a te 2 jajka to surowe? a pyrki rozumiem, ze ugotowac najsampierw?
jak kacper nie mial jeszcze 2 tygodni to ja tez jadłam jałową piers z ryzem i jabłkami z kompotu i myślałam, ze tak bedzie zawsze. a teraz każda potrawa nowa, ktorą wprowadzam jest dla mnie ryzykiem na ktore sie nastawiam. nowosci wprowadzam rano - w razie czego to jest juz cały dzien na tulenie. ale kacper jak na razie nie mial problemow z brzuszkiem.
nato - a te 2 jajka to surowe? a pyrki rozumiem, ze ugotowac najsampierw?
Gaal
Fanka BB :)
a my ostatnio znowu po kilka godzin na cycku, a potem 180 ml mleka!!!!!!! tyle moja mała zuzia wypiła, myslałam, że padnę, jak płakała po pierwszej butli, bo przecież zgwałciła mi cycki na maxa, a coś z nich leci, więc nic nie rozumiem i nie chcę rozumieć, bo sie tylko załamię. Tak bym chciała po prostu wyciągnąć cyca i przez 30 min- do 1 godziny niech ssie i niech się najada, ale to tylko marzenia ....
wydaje mi sie, że juz nigdy nie polepszy mi się stan mojej mleczarni, oprócz tego, że w końcu zakupiłam sobie stanik na moje cyce i dziewczyny to jest koszmar jakiś, chce mi się płakać, bo jak narazie nie ubiorę zadnego dekoltu, mam teraz rozmiar H, jestem zdołowana wielkością. Pocą mi się cycki jak starej babie, czuje od siebie ten zapach i robi mi się nie dobrze na samą myśl o sobie samej. Aż mam awersję, żeby sie przytulic do męża, bo wydaje mi się, że czuje ten smród. Mierzyłam nawet stanik zmniejszający biust z Triumpha, ale to jest w ogóle porażka.:--(
wydaje mi sie, że juz nigdy nie polepszy mi się stan mojej mleczarni, oprócz tego, że w końcu zakupiłam sobie stanik na moje cyce i dziewczyny to jest koszmar jakiś, chce mi się płakać, bo jak narazie nie ubiorę zadnego dekoltu, mam teraz rozmiar H, jestem zdołowana wielkością. Pocą mi się cycki jak starej babie, czuje od siebie ten zapach i robi mi się nie dobrze na samą myśl o sobie samej. Aż mam awersję, żeby sie przytulic do męża, bo wydaje mi się, że czuje ten smród. Mierzyłam nawet stanik zmniejszający biust z Triumpha, ale to jest w ogóle porażka.:--(
Gaal
Gosiu f- tak na dobra sprawę powinnaś zaryzykować powolutku, żeby układ trawienny Piotrusia przyzwyczaił się trawić nowe rzeczy, tak jak napi. Joanka - co pow. jej lekarz. Ja tez się bałam na początku i teraz Zuzia proszę po truskawkach nic, po delicjach w czekoladzie nic, wczoraj jadłam dania z meksykańskiej kuchni i zuzi nic
reklama
Welonka_bb
Kurcze dziewczyny to ja od jutra zaczynam też wprowadzać nowości.
Dzisiaj zjem kawałeczek świeżego ogórka,
Gaaliyah - mam taką straszna ochotę na truskawki albo maliny - no chyba wezmę przykład z Ciebie :-)
Dzisiaj zjem kawałeczek świeżego ogórka,
Gaaliyah - mam taką straszna ochotę na truskawki albo maliny - no chyba wezmę przykład z Ciebie :-)
Podziel się: