reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

TAA WŁASNIE KRUPKA NIEZDOLNA DO POŚWIĘCEŃ. DOBRE. DOBRE!!!! :confused2::confused2::confused2::confused2:CHYBA SAMA SIEBIE NIE ZNASZ KRUPKO DROGA:-D:-D:-D. ALBO NIE DOCENIASZ.:-p:-p:-p

reklama
hahahahahahbuhahaha
Krupko, no teraz to powiedziałaś, dobre sobie! ty już od tych poświecień biedaczko nie wiesz co się dzieje:-p:-p:-p:-D

jak ja wam zazdroszcze tego cycania ...

kurcze barszczyk wierzę, ale dziwne to życie jest i dzieciaki w pewnych kwestiach ustalają warunki, ale synus dostaje z butli twoje mleczko i to jest ważne, a na fotce w avatarku widać, że krzywda mu się nie dzieje, super pączuś:tak::tak::tak::-):-):-):-)

Ostanio usłyszałam taką historię - pewna matka karmiła dziecko piersią, nie dawała mu smoczka, ale dawala cyca na każde żądanie. Pewnego razu wychodzili z mężem na imprezę i dziecko zostawiła u swojej mamy. Dziecko, gdy zaczęło płakać, w żaden sposób nie dało się uspokić. Babcia próbowała wszysttkiego. Smoczka też, ale dziecko nie chciało. W desperacji wyciągnęła cycek - mała od razu się uspokoiła i zassała :-D

Wyobrażacie sobie babcię z wnukiem przy cycu??? :szok::-D

okropne powiem szczerze:szok:. nie wyobrażam sobie, zeby moja mama podawała swoojego cyca mojemu dziecku. a juz nie daj boze teściowa.:tak:

A ja na to patrzę inaczej - mogła nie uzależniać dzieciaka od cycka, albo skoro już uzależniła nie zostawiać go komukolwiek.

Jeśli chodzi o babcię, to nie mogę się nadziwić, że w ogóle wpadła na coś takiego!! W życiu by mi do głowy nie przyszło uspokajać w taki sposób cudze dziecko! :szok:

reklama
Do góry