reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

no własnie kolor kupy sie nie zmienił,
a ty Krupko robisz prywatnie?ale prywatnie to gdzie nie mam pojecia
a w takiej normalnej przychodni to nie zrobia?

k..oszlec mozna z tymi strajkami

reklama
My na kolki stosujemy Bobotic, Dopiero drugi dzień zobaczymy czy coś pomoże, wczoraj było więcej krzyku dziś jest dużo lepiej.

Mój się nauczył wreszcie bekać i równiez robi to głośno. A głośne prukanie towarzyszy również robieniu kupki, wychodzi taki głośny bęgal z kleksem.
A dziś nad ranem mały mi zwymiotował i potem miał mega atak kolki - od 4 do 10.

o kurde to faktycznie mega atak kolki. moj to dzis taki niespokojny jest. co chwile płacze. najlepiej cały czas spedził by przy cycu a i tak robi jeszcze cyrki - puszcza sutek i zaraz nerwowo poszukuje i zaczyna jakby panikowac, ze go nie ma. nie wiem co jest grane. macie jakies pomysły lub podobne doswiadczenia? moze upał i zmiany pogody tak na niego wpływaja?

biore go własnie na beka i beknie jak koń i za chwile to samo. w tej chwili karmienie trwa nie jak dotad 15min tylko jakies 40 albo i dłuzej a Kacper i tak dalej szuka cyca. tak jakby sie nie najadał moim mlekiem.

szerlock - mój mały też ostatnio jakiś niespokojny, niby nic mu nie dolega a drze się marudny jest i najlepiej żeby go nosić tylko :no: może to ta pogoda ?? dorosły nie wydala w takim upale a co dopiero dzidzia:-(

jeśli chodzi o pierdy to często się zdarza że nie wiemy kto puścił bąka bo nikt nie chce uwierzyć że mały takie srujki puszcza :-D bek też nie słabszy :-D chyba nasłuchał się jak tata beka i nie chce być gorszy ;-)

szerlock u mnie jest dokladnie tak samo i nie wiem dlaczego tak sie dzieje

zyrafo jak dlugo Dominika ma przyjmowac ten lek i po jakim czasie od przyjmowana latwo jej zrobic kupke?

barszczyk widze, ze macie podobne problemy - moze faktycznie pogoda. na chorego nie wyglada, wiec mam nadzieje, ze tak upały mecza go.

reklama
Madlen-przyjmuje juz ok.4 tyg.za kilka dni skonczy nam sie ta butelka,wiec wypadało by sie wybrac do pediatry i zapytac

unormowało sie gdzies po 2-3 dniachtzn.nadal robi kupki raz 2 dni,ostatnio zdaza sie robic codziennie,ale co najwazniejsze nie cierpi przy tym jak na poczatku,tylko kupka łatwo jej przychodzi:-)

Do góry