reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

no własnie kolor kupy sie nie zmienił,
a ty Krupko robisz prywatnie?ale prywatnie to gdzie nie mam pojecia
a w takiej normalnej przychodni to nie zrobia?

k..oszlec mozna z tymi strajkami

reklama
My na kolki stosujemy Bobotic, Dopiero drugi dzień zobaczymy czy coś pomoże, wczoraj było więcej krzyku dziś jest dużo lepiej.

Mój się nauczył wreszcie bekać i równiez robi to głośno. A głośne prukanie towarzyszy również robieniu kupki, wychodzi taki głośny bęgal z kleksem.
A dziś nad ranem mały mi zwymiotował i potem miał mega atak kolki - od 4 do 10.

o kurde to faktycznie mega atak kolki. moj to dzis taki niespokojny jest. co chwile płacze. najlepiej cały czas spedził by przy cycu a i tak robi jeszcze cyrki - puszcza sutek i zaraz nerwowo poszukuje i zaczyna jakby panikowac, ze go nie ma. nie wiem co jest grane. macie jakies pomysły lub podobne doswiadczenia? moze upał i zmiany pogody tak na niego wpływaja?

biore go własnie na beka i beknie jak koń i za chwile to samo. w tej chwili karmienie trwa nie jak dotad 15min tylko jakies 40 albo i dłuzej a Kacper i tak dalej szuka cyca. tak jakby sie nie najadał moim mlekiem.

szerlock - mój mały też ostatnio jakiś niespokojny, niby nic mu nie dolega a drze się marudny jest i najlepiej żeby go nosić tylko :no: może to ta pogoda ?? dorosły nie wydala w takim upale a co dopiero dzidzia:-(

jeśli chodzi o pierdy to często się zdarza że nie wiemy kto puścił bąka bo nikt nie chce uwierzyć że mały takie srujki puszcza :-D bek też nie słabszy :-D chyba nasłuchał się jak tata beka i nie chce być gorszy ;-)

szerlock u mnie jest dokladnie tak samo i nie wiem dlaczego tak sie dzieje

zyrafo jak dlugo Dominika ma przyjmowac ten lek i po jakim czasie od przyjmowana latwo jej zrobic kupke?

barszczyk widze, ze macie podobne problemy - moze faktycznie pogoda. na chorego nie wyglada, wiec mam nadzieje, ze tak upały mecza go.

reklama
Madlen-przyjmuje juz ok.4 tyg.za kilka dni skonczy nam sie ta butelka,wiec wypadało by sie wybrac do pediatry i zapytac

unormowało sie gdzies po 2-3 dniachtzn.nadal robi kupki raz 2 dni,ostatnio zdaza sie robic codziennie,ale co najwazniejsze nie cierpi przy tym jak na poczatku,tylko kupka łatwo jej przychodzi:-)

Do góry