reklama
Mój to i "pierd" ma rasowy. Nawet dziadka przebija. I zauwazyłam że jak robi kupke albo pierdzi to starsznie go to męczy bo się pręży i ryczy często.
mój synek też ma beka jak stary piwosz :-) a pierdzi głosniej od taty:-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Mój się nauczył wreszcie bekać i równiez robi to głośno. A głośne prukanie towarzyszy również robieniu kupki, wychodzi taki głośny bęgal z kleksem.
A dziś nad ranem mały mi zwymiotował i potem miał mega atak kolki - od 4 do 10.
A dziś nad ranem mały mi zwymiotował i potem miał mega atak kolki - od 4 do 10.
o kurde to faktycznie mega atak kolki. moj to dzis taki niespokojny jest. co chwile płacze. najlepiej cały czas spedził by przy cycu a i tak robi jeszcze cyrki - puszcza sutek i zaraz nerwowo poszukuje i zaczyna jakby panikowac, ze go nie ma. nie wiem co jest grane. macie jakies pomysły lub podobne doswiadczenia? moze upał i zmiany pogody tak na niego wpływaja?
biore go własnie na beka i beknie jak koń i za chwile to samo. w tej chwili karmienie trwa nie jak dotad 15min tylko jakies 40 albo i dłuzej a Kacper i tak dalej szuka cyca. tak jakby sie nie najadał moim mlekiem.
szerlock - mój mały też ostatnio jakiś niespokojny, niby nic mu nie dolega a drze się marudny jest i najlepiej żeby go nosić tylko może to ta pogoda ?? dorosły nie wydala w takim upale a co dopiero dzidzia:-(
jeśli chodzi o pierdy to często się zdarza że nie wiemy kto puścił bąka bo nikt nie chce uwierzyć że mały takie srujki puszcza bek też nie słabszy chyba nasłuchał się jak tata beka i nie chce być gorszy ;-)
jeśli chodzi o pierdy to często się zdarza że nie wiemy kto puścił bąka bo nikt nie chce uwierzyć że mały takie srujki puszcza bek też nie słabszy chyba nasłuchał się jak tata beka i nie chce być gorszy ;-)
reklama
Madlen-przyjmuje juz ok.4 tyg.za kilka dni skonczy nam sie ta butelka,wiec wypadało by sie wybrac do pediatry i zapytac
unormowało sie gdzies po 2-3 dniachtzn.nadal robi kupki raz 2 dni,ostatnio zdaza sie robic codziennie,ale co najwazniejsze nie cierpi przy tym jak na poczatku,tylko kupka łatwo jej przychodzi:-)
unormowało sie gdzies po 2-3 dniachtzn.nadal robi kupki raz 2 dni,ostatnio zdaza sie robic codziennie,ale co najwazniejsze nie cierpi przy tym jak na poczatku,tylko kupka łatwo jej przychodzi:-)
Podziel się: