reklama
Szerlock dziekuje, caly czas mam nadzieje, ze to pzrejsciowe. Dzisiaj na glodnego dalam mu obiadek i dalej nic, zaciska usta i nie ma szans. Specjalnie nie dalam mu mleka, zeby byl glodny i ani obiadku ani jabluszka. POtem probowalam chociaz kawalek chlebka z wedlinka i dalej to samo. Pierwszego kesa wezmie i na tym koniec. Dobrze, ze chociaz mleko pije, bo tak to w ogole bym sie zamartwila. Ciekawi mnie czy to moze byc wina wychodzacych zebow?
Gaaliyah probowalam tez sama cos ugotowac, zrobilam mu marchewke z ryzem i pietruszka ale tymbardzije nie chcial. Sprobuje z tymi ziemniaczkami moze to mu posmakuje. ;-)
Gaaliyah probowalam tez sama cos ugotowac, zrobilam mu marchewke z ryzem i pietruszka ale tymbardzije nie chcial. Sprobuje z tymi ziemniaczkami moze to mu posmakuje. ;-)
Madlen
Fan(ka)
Olus dostal przedwczoraj i wczoraj troszke pomarancza, ladnie zjadl i oczywiscie domagal sie jeszcze, tez dostaje kanapeczki, zamiast dzemu to smaruje mu tymi suszonymi sliwkami z gerbera i sie zajada, biszkopty tez sa na topie
wprowadzacie juz mleko nr 3?
wprowadzacie juz mleko nr 3?
Ewitka
Majowo-lutowa mama
My na cycu, to nie wprowadzamy sztuczniaka. Ja chyba muszę zrobić marmoladkę jabłkową do chlebusia, kiedyś zrobiłam jako deserek i mu smakowała. A mój synuś tak nas wczoraj pożerał nas wzrokiem i mu daliśmy chlebka ciemnego z ziarenkami i zjadł A dzisiaj idę na łatwiznę i serwuję gotowy sloiczek na obiad.
Domanska86
Kasia - Domisiowa Mama
Pielegniarka poleciła mojemu na herbatniki kupiłam mu Miskopty..
i to pomaga na dziasełka..miłosz je uwielbia
Ja tez zauwazyłam ze mały mało je ostatnio ziemniaczków... :nie: nawet jak daje na spróbowanie takie po solone gdy ja jem..
Kaszka tez nie...
odpowiada mu tylko co mozna pogryzc i dają ulge bolącym dziasłom.. tak jak kawałek miąska. warzyw czy owocow..
Ja jestem na mleku Bebiko 2 i umnie tego mleka idzie 4 pudełka tyg.. jak sie decydowalismy na te mleko to kosztowało nie całe 10zl... teraz 12 zl... nie sadzicie ze mleka modyfikowane to sie drogie robią..
i to pomaga na dziasełka..miłosz je uwielbia
Ja tez zauwazyłam ze mały mało je ostatnio ziemniaczków... :nie: nawet jak daje na spróbowanie takie po solone gdy ja jem..
Kaszka tez nie...
odpowiada mu tylko co mozna pogryzc i dają ulge bolącym dziasłom.. tak jak kawałek miąska. warzyw czy owocow..
Ja jestem na mleku Bebiko 2 i umnie tego mleka idzie 4 pudełka tyg.. jak sie decydowalismy na te mleko to kosztowało nie całe 10zl... teraz 12 zl... nie sadzicie ze mleka modyfikowane to sie drogie robią..
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
To tak jak ja...jakos mi z nim nie po drodzę...a samego nie chce jesć- to chyba pierwsza rzecz którą wypluwa (bo nawet skórka od mandarynki mu smakuje)Ciagle zapominam natomiast o żółtku:-( Podaję raz na kilka dni.
U nas wczoraj były naleśniki z jabłuszkiem i ryżem...takli obiad na słodko.
Dizś bardziej standardow-cielęcina i ziemniaczki z niewielka ilościa pietruszki i marchewki- ale w troche inny sposób podanne . Mam zamiar dać każdą rzecz oddzielnie (nie mieszać razem) ..
A co do mleka: Wszystko zalezy jakiego uzywacie...Nutricia (Bebiko, Bebilon) 3 wprowadza dopiero po roku! I fakt mleko jest cholernie drogie!!! (bo białko(nabiał) poszło bardzo w górę...wiem coś o tym- mój mąż "fanatyczny kulturysta" chciał robić mega zapasy w ramach "oszczędności") Dlatego my kupujemy na zmianę Bebilon albo Bebiko- to co akurat jest w promocji (Jak był mały był tylko na Bebilonie...)
reklama
kasro u nas tez klopot z tym żółtkiem, bo samego nie zje, a tak to podaje obiadki z mięskiem, wiec chyba nie bede tam dowalac żółtka, bo jesczze będzie nadmiar skłądnikow odzywczych. i u nas baaardzo rzadko jest zółtko. wczoraj było, a przed tem chyba ze 3 tyg.
Podziel się: