reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

Kamila też biszkopty zajada i dopomina sie bardzo tego co je Ola i Maks czyli np. kolorowych chrupek, płatków kukurydzianych albo kulek miodowych.. wszystkiego ostatnio próbuje no a jak ja jem śniadanie to nie ma szans, musi byc u mnie na kolanach i wszystkiego popróbować. dziś Ola jej dawała lizaka:-p Na początku ich upominałam, że Kamilka za malutka, że jeszcze nie je tego co my no a teraz jak już raz sie odezwałam, żeby jej dali chrupka, czy danonka spróbować to cały czas chcą ją karmić:-)

reklama
Jasio tez bardzo lubi biskzopyt - czasem mu daje takie najzwyklejsze, a czasem takei specjalne dla maluszkow.
Chrupek kukurydzianych nadal nie lubi za bardzo :eek:
Z Danonkami czy jogurtem oczywiscie nie ryzykuje :no:

Aletko - i tak karmilas dlugo :tak: No i faktycznie po co mialabys sie meczyc i nie daj Boze miec jakies stany zapalne tylko dlatego ze karmisz...

odkąd Kubus sprobowal krupniuku od tatusia to gardzi kupnymi obiadkami, w sumie dobrze z jednej strony bo nie wybrzydza a ziemniaki z maselkiem poprostu uwielbia:-)

powinien jesc codziennie mięsko albo żółtko co drugi dzien, wteyd kiedy mieska nie ma.

aletko widzisz jakie to przewrotne. ja chcialam karmic do 9miesiaca, a musze do roku. ty chcialas do roku, a musisz teraz skonczyc.

dziewcyzny karmiace jeszcze cycem - ile tych cycow dajecie w ciagu dnia.

Aletko a ja Ci życze powrotu do cycania;-):-D i my się dalej cycamy tylko w dzień bardzo malutko dwa razy może to max bo Quintuś musi inne rzeczy jeść (czyt chrupki biszkopty ciasteczka itp duperelki):-D ale w nocy jeszcze ze 2 razy:tak:

reklama
to chyba ta przerwa w cycaniu była króciusieńka.
Juz go karmiłam z dwóch piersi :tak:

Aletko:-D Dopiero doczytałam że przestałas karmic a tu z powrotem zaczełaś :-D:-) Oby się ładnie wszystko podgoiło, zresztą i tak długo karmiłaś :tak:ale jeśli jest mozliwość to i jeszcze dłuzej, pewnie :-):tak:

Do góry