reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

Kamila też biszkopty zajada i dopomina sie bardzo tego co je Ola i Maks czyli np. kolorowych chrupek, płatków kukurydzianych albo kulek miodowych.. wszystkiego ostatnio próbuje no a jak ja jem śniadanie to nie ma szans, musi byc u mnie na kolanach i wszystkiego popróbować. dziś Ola jej dawała lizaka:-p Na początku ich upominałam, że Kamilka za malutka, że jeszcze nie je tego co my no a teraz jak już raz sie odezwałam, żeby jej dali chrupka, czy danonka spróbować to cały czas chcą ją karmić:-)

reklama
Jasio tez bardzo lubi biskzopyt - czasem mu daje takie najzwyklejsze, a czasem takei specjalne dla maluszkow.
Chrupek kukurydzianych nadal nie lubi za bardzo :eek:
Z Danonkami czy jogurtem oczywiscie nie ryzykuje :no:

Aletko - i tak karmilas dlugo :tak: No i faktycznie po co mialabys sie meczyc i nie daj Boze miec jakies stany zapalne tylko dlatego ze karmisz...

odkąd Kubus sprobowal krupniuku od tatusia to gardzi kupnymi obiadkami, w sumie dobrze z jednej strony bo nie wybrzydza a ziemniaki z maselkiem poprostu uwielbia:-)

powinien jesc codziennie mięsko albo żółtko co drugi dzien, wteyd kiedy mieska nie ma.

aletko widzisz jakie to przewrotne. ja chcialam karmic do 9miesiaca, a musze do roku. ty chcialas do roku, a musisz teraz skonczyc.

dziewcyzny karmiace jeszcze cycem - ile tych cycow dajecie w ciagu dnia.

Aletko a ja Ci życze powrotu do cycania;-):-D i my się dalej cycamy tylko w dzień bardzo malutko dwa razy może to max bo Quintuś musi inne rzeczy jeść (czyt chrupki biszkopty ciasteczka itp duperelki):-D ale w nocy jeszcze ze 2 razy:tak:

reklama
to chyba ta przerwa w cycaniu była króciusieńka.
Juz go karmiłam z dwóch piersi :tak:

Aletko:-D Dopiero doczytałam że przestałas karmic a tu z powrotem zaczełaś :-D:-) Oby się ładnie wszystko podgoiło, zresztą i tak długo karmiłaś :tak:ale jeśli jest mozliwość to i jeszcze dłuzej, pewnie :-):tak:

Do góry