reklama
ja łącznie mam 6 posiłkow, czyli 3 cyce i reszta do drugie sniadanie, obiad i podwieczorek. niestety podwieczorek jest takim strasznym przelomem, bo o tej porze kapsik konieczni chce sie poprzytulac do cyca, a ja musze mu wtedy zajac buźke, co by o tym nie myślal. ale od nowego tygodnia mam zamiar odstawiac tego cyca popoludniowego.
dzis dałam kapcerkowi desrek z glutenem, ale niestety nie wiedzialam o tym, ze to glutenowy deserek i teraz nie wiem jakie mogą byc powikłania. dodam tlyko, ze nie znam si na glutenie. nie wiem czy w zwykłym chlebie jest, bo kapcerek dostawał kromki do memlania, bo jesli nie to jest to pierwsze danie z glutenem, a czytałam, ze jesli ktos nie rozpoczął podawaniu go w 5 miesiacu to moze dopiero w 10. jak moze objawiac sie nietolerancja?
dzis dałam kapcerkowi desrek z glutenem, ale niestety nie wiedzialam o tym, ze to glutenowy deserek i teraz nie wiem jakie mogą byc powikłania. dodam tlyko, ze nie znam si na glutenie. nie wiem czy w zwykłym chlebie jest, bo kapcerek dostawał kromki do memlania, bo jesli nie to jest to pierwsze danie z glutenem, a czytałam, ze jesli ktos nie rozpoczął podawaniu go w 5 miesiacu to moze dopiero w 10. jak moze objawiac sie nietolerancja?
Żania7
mama kochanych urwisków
krupko ze zwykłym białym serkiem? i jak synuś sie czuje? może też dam jak napiszesz że nic mu nie jest:-)
krupka
Entuzjast(k)a
Wcześniej dostał słoiczek - morele z twarożkiem i było OK, więc zdecydowałam się na tą kanapkę. Ten twarożek, to biały serek ze śmietanka z Piątnicy - nie doszukałam się jakichś złych składników, więc mu dałam. Zobaczymy jutro jak efekty ;-)
reklama
Podziel się: