reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

niestety u nas kisiel się nie sprawdził :-(

Nie wiem co się dzieje - nagle nic mu nie smakuje, nawet banan juz niedobry, a uwielbial :wściekła/y: najchetniej by tylko mleko pil i chrupki kukurydziane wciągał :baffled:

reklama
To spróbuj odciągnąć ile się da tym co masz albo ręką i spróbuj dać, moze to wystarczy żeby się zorientować czy będzie jadł. I najlepiej jak będzie głodny albo w nocy jak jada w nocy.

To spróbuj odciągnąć ile się da tym co masz albo ręką i spróbuj dać, moze to wystarczy żeby się zorientować czy będzie jadł. I najlepiej jak będzie głodny albo w nocy jak jada w nocy.

ewula to ty mi powiedz jeszcze jak? to mleko od razu przelac do butli i do lodowki wstawic? a potem jak sie obudzi na jedzenie to mozna je podgrzac?

szerlock jak juz uda ci sie sciagnac mleczko to wstaw do lodówki a potem ciut podgrzej w mikrofali. Ale wydaje mi sie ze lepiej nauczyc go pic w dzien bo po co ma sie rozbudzac w nocy (jak juz sie nauczy to mu dasz w nocy)
Ja Wojtka uczyłam stopniowo najpierw moje mleczko (smoczek musisz mies z 4 dziurkami) a potem mieszałam za rada dziewczyn z forum moje z modyfikowanym, zmieniajac proporcje az mojego nie było wcale no i mały ciagnie butle.
Nauczenie picia mleczka trwało ok 5 dni, a w ciagu dnia dostawał jeszcze z butli herbatke koperkowa.

reklama
ja tez uczylam majke picia mleka modyfikowanego jakies 3mce wczesniej,na wszelki wypadek zeby sie oswoila z nim...i okazalo sie niedlugo czekalam na ten WSZELKI WYPADEK (sprawa pod kryptonimem:ŁOKIEĆ)
MAM TERAZ ZGOLA INNY PROBLEM,OST MAJKA MALO PIJE MLEKA.NA KOLACJE TERAZ 70ML,WCZORAJ NIC,DPIERO O 2.30 OBUDZILA SIE I WYPILA 150...
ZOBACZE DZIS W NOCY JAK WSTANIE JAK JEJ POJDZIE...

Do góry