reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Dziewczyny a od jakiego wieku można podawać soki typu Kubuś albo takie marchewkowe jednodniowe?
krupka
Entuzjast(k)a
Dziewczyny a od jakiego wieku można podawać soki typu Kubuś albo takie marchewkowe jednodniowe?
poczytaj skład Kubusia - jeśli sa barwniki lub konserwanty to chyba długo nie... Do 3 lat nawet
te jednodniowe chyba są oK? ale Kubusie, to nie wiem
To spróbuj odciągnąć ile się da tym co masz albo ręką i spróbuj dać, moze to wystarczy żeby się zorientować czy będzie jadł. I najlepiej jak będzie głodny albo w nocy jak jada w nocy.
ewula to ty mi powiedz jeszcze jak? to mleko od razu przelac do butli i do lodowki wstawic? a potem jak sie obudzi na jedzenie to mozna je podgrzac?
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
szerlock jak juz uda ci sie sciagnac mleczko to wstaw do lodówki a potem ciut podgrzej w mikrofali. Ale wydaje mi sie ze lepiej nauczyc go pic w dzien bo po co ma sie rozbudzac w nocy (jak juz sie nauczy to mu dasz w nocy)
Ja Wojtka uczyłam stopniowo najpierw moje mleczko (smoczek musisz mies z 4 dziurkami) a potem mieszałam za rada dziewczyn z forum moje z modyfikowanym, zmieniajac proporcje az mojego nie było wcale no i mały ciagnie butle.
Nauczenie picia mleczka trwało ok 5 dni, a w ciagu dnia dostawał jeszcze z butli herbatke koperkowa.
Ja Wojtka uczyłam stopniowo najpierw moje mleczko (smoczek musisz mies z 4 dziurkami) a potem mieszałam za rada dziewczyn z forum moje z modyfikowanym, zmieniajac proporcje az mojego nie było wcale no i mały ciagnie butle.
Nauczenie picia mleczka trwało ok 5 dni, a w ciagu dnia dostawał jeszcze z butli herbatke koperkowa.
reklama
ja tez uczylam majke picia mleka modyfikowanego jakies 3mce wczesniej,na wszelki wypadek zeby sie oswoila z nim...i okazalo sie niedlugo czekalam na ten WSZELKI WYPADEK (sprawa pod kryptonimem:ŁOKIEĆ)
MAM TERAZ ZGOLA INNY PROBLEM,OST MAJKA MALO PIJE MLEKA.NA KOLACJE TERAZ 70ML,WCZORAJ NIC,DPIERO O 2.30 OBUDZILA SIE I WYPILA 150...
ZOBACZE DZIS W NOCY JAK WSTANIE JAK JEJ POJDZIE...
MAM TERAZ ZGOLA INNY PROBLEM,OST MAJKA MALO PIJE MLEKA.NA KOLACJE TERAZ 70ML,WCZORAJ NIC,DPIERO O 2.30 OBUDZILA SIE I WYPILA 150...
ZOBACZE DZIS W NOCY JAK WSTANIE JAK JEJ POJDZIE...
Podziel się: