reklama
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
mrozikja daję małemu jagnięcinkę i niby jest ok.widzisz co dziecko to inna reakcja
wiec u nas po wczorajszej gruszce i herbatce morelowej bez zadnych sensacji co prawda maly zrobil dzis rano rzadszą kupkę, ale nie wiem czy jest to jakis niepokojacy objaw czy moze wynik spozycia wiekszej ilosci plynow
wiec u nas po wczorajszej gruszce i herbatce morelowej bez zadnych sensacji co prawda maly zrobil dzis rano rzadszą kupkę, ale nie wiem czy jest to jakis niepokojacy objaw czy moze wynik spozycia wiekszej ilosci plynow
aneta456
kocham i jestem kochana
Dzięki dziewczyny za wypowiedzi.Też tak myślałam że te kaszkowe owoce to lipa.Pytałam bo ostatnio spierałam się o to ze znajomą i już sama zgłupiałam,ale jak jest z sokami to nie wiem.Tu wydaje mi się że jak zaakceptuje sok to już spoko.
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
U nas malinki przeszły bez problemów bo Ola oprócz kaszek piła cherbatke z owoców leśnych i samą malinową nawet nieraz kaszke polewam jej delikatnie sokiem z malin i jest ok.
Wiecie co ja chyba już nigdy nie bedę chwalic Oli, co tu napisze ze ona pięknie je to po kilku dniach mam problem. Wczoraj i dziś praktycznie nic nie jadła. Jedynie owocki i deserek jogurtowy. Niewiem co jest grane znów zaciska usta dziąsła i nie daje sobie włożyc łyzki do tego nawet się złości i płacze. Może to w koncu ząbki bo juz brakuje mi pomysłów dlaczego raz je pięknie a raz nie.
Wiecie co ja chyba już nigdy nie bedę chwalic Oli, co tu napisze ze ona pięknie je to po kilku dniach mam problem. Wczoraj i dziś praktycznie nic nie jadła. Jedynie owocki i deserek jogurtowy. Niewiem co jest grane znów zaciska usta dziąsła i nie daje sobie włożyc łyzki do tego nawet się złości i płacze. Może to w koncu ząbki bo juz brakuje mi pomysłów dlaczego raz je pięknie a raz nie.
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Ja niestety herbatke soczki musze podawać na łyżeczce bo mały niechce pic ani z niekapka ani z butelki a tak wogóle nic by niepił na to juz niemam siły i niewiem jak go przekonać.
aneta456
kocham i jestem kochana
Natalka-U nas było podobnie Alunia tylko z łyżeczki piła i ani myślała pić czegokolwiek w inny sposób,aż w końcu dałam jej zwykłą wodę mineralną z butelki i przekonała się.Jakiś czas tak popiła a teraz ciągnie wszystko jak leci.
kozica
mama Jakuba i Juliana
Matko, jak tak sobie czytam co Wy już dajecie swoim maluchom to aż mi się wierzyć nie chce...ja to się wszystkiego boję bo jak Kuba nam po potrawce z królika z ziemniakami ryczał w nocy przez 2 godz. to już mam dosyć, tym bardziej że rano do pracy trzeba.... wprowadzam nowe rzeczy ale powoli, teraz przymierzamy się do żółtka :-) Ale chciałam zapytać czy jest jakaś kaszka albo coś takiego z glutenem (oprócz kaszki manny) ale bezmleczne? Jak znacie to napiszcie proszę :-)
reklama
Podziel się: