reklama
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
mrozikja daję małemu jagnięcinkę i niby jest ok.widzisz co dziecko to inna reakcja 
wiec u nas po wczorajszej gruszce i herbatce morelowej bez zadnych sensacji
co prawda maly zrobil dzis rano rzadszą kupkę, ale nie wiem czy jest to jakis niepokojacy objaw czy moze wynik spozycia wiekszej ilosci plynow

wiec u nas po wczorajszej gruszce i herbatce morelowej bez zadnych sensacji

aneta456
kocham i jestem kochana
Dzięki dziewczyny za wypowiedzi.Też tak myślałam że te kaszkowe owoce to lipa.Pytałam bo ostatnio spierałam się o to ze znajomą i już sama zgłupiałam,ale jak jest z sokami to nie wiem.Tu wydaje mi się że jak zaakceptuje sok to już spoko.
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
U nas malinki przeszły bez problemów bo Ola oprócz kaszek piła cherbatke z owoców leśnych i samą malinową nawet nieraz kaszke polewam jej delikatnie sokiem z malin i jest ok.
Wiecie co ja chyba już nigdy nie bedę chwalic Oli, co tu napisze ze ona pięknie je to po kilku dniach mam problem. Wczoraj i dziś praktycznie nic nie jadła. Jedynie owocki i deserek jogurtowy. Niewiem co jest grane znów zaciska usta dziąsła i nie daje sobie włożyc łyzki do tego nawet się złości i płacze. Może to w koncu ząbki bo juz brakuje mi pomysłów dlaczego raz je pięknie a raz nie.
Wiecie co ja chyba już nigdy nie bedę chwalic Oli, co tu napisze ze ona pięknie je to po kilku dniach mam problem. Wczoraj i dziś praktycznie nic nie jadła. Jedynie owocki i deserek jogurtowy. Niewiem co jest grane znów zaciska usta dziąsła i nie daje sobie włożyc łyzki do tego nawet się złości i płacze. Może to w koncu ząbki bo juz brakuje mi pomysłów dlaczego raz je pięknie a raz nie.
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Ja niestety herbatke soczki musze podawać na łyżeczce bo mały niechce pic ani z niekapka ani z butelki a tak wogóle nic by niepił na to juz niemam siły i niewiem jak go przekonać.
aneta456
kocham i jestem kochana
Natalka-U nas było podobnie Alunia tylko z łyżeczki piła i ani myślała pić czegokolwiek w inny sposób,aż w końcu dałam jej zwykłą wodę mineralną z butelki i przekonała się.Jakiś czas tak popiła a teraz ciągnie wszystko jak leci.
kozica
mama Jakuba i Juliana
Matko, jak tak sobie czytam co Wy już dajecie swoim maluchom to aż mi się wierzyć nie chce...ja to się wszystkiego boję bo jak Kuba nam po potrawce z królika z ziemniakami ryczał w nocy przez 2 godz. to już mam dosyć, tym bardziej że rano do pracy trzeba.... wprowadzam nowe rzeczy ale powoli, teraz przymierzamy się do żółtka :-) Ale chciałam zapytać czy jest jakaś kaszka albo coś takiego z glutenem (oprócz kaszki manny) ale bezmleczne? Jak znacie to napiszcie proszę :-)
reklama
Podziel się: