reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

reklama
Gdzieś w jakichś tabelach żywienia niemowląt czytałam, że ryż powinien być wprowadzany do diety dziecka w 7 albo 9 mies. (nie pamiętam teraz dokładnie w którym), bo może uczulać... trochę mnie to zdziwiło bo wszędzie pełno kaszek ryżowych po 4 mies. życia

anik - z tym sokiem to jakis fenomen :eek: Moj mi tak zebral o chrupane przeze mnie jablko, ze mu dalam polizac. Dotknal tylko czubkiem jezyczka (jablka nasze, z ogrodka) i sie skrzywil totalnie przestraszony :szok: Nie rozplakal sie tylko dlatego, ze ja dostalam napadu smiechu :-D Odtad jak mnie widzi z jablkiem cofa raczki i ucieka na ile moze patrzac mi z pretensja w oczy :-D A Twoj bez jablka nie zje :-D

reklama
A ja dziś kupiłam to mleko Ha tylko z nan bo Flaurka pisała że jej mały nie chce pić z bebiko to mój tym bardziej jak nie dobre w smaku a to nan nawet dobre:) i zrobiłam małemu z kaszką i normalnie zjadł 40 ml :) jak na początek to dobrze:)

Do góry