reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

reklama
Gdzieś w jakichś tabelach żywienia niemowląt czytałam, że ryż powinien być wprowadzany do diety dziecka w 7 albo 9 mies. (nie pamiętam teraz dokładnie w którym), bo może uczulać... trochę mnie to zdziwiło bo wszędzie pełno kaszek ryżowych po 4 mies. życia

anik - z tym sokiem to jakis fenomen :eek: Moj mi tak zebral o chrupane przeze mnie jablko, ze mu dalam polizac. Dotknal tylko czubkiem jezyczka (jablka nasze, z ogrodka) i sie skrzywil totalnie przestraszony :szok: Nie rozplakal sie tylko dlatego, ze ja dostalam napadu smiechu :-D Odtad jak mnie widzi z jablkiem cofa raczki i ucieka na ile moze patrzac mi z pretensja w oczy :-D A Twoj bez jablka nie zje :-D

reklama
A ja dziś kupiłam to mleko Ha tylko z nan bo Flaurka pisała że jej mały nie chce pić z bebiko to mój tym bardziej jak nie dobre w smaku a to nan nawet dobre:) i zrobiłam małemu z kaszką i normalnie zjadł 40 ml :) jak na początek to dobrze:)

Do góry