pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a co butelkowe dziecko jest gorsze czy jak? bo nie rozumiem stwierdzenia " wiem co to butelkowe dziecko"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To było pytanieKarolki a co jesli ktos nie ma pokarmu lub nie moze karmić? To ma byc gorszy!? BZDURA![]()
"ani sie obejrzycie"? skąd to wiesz??Suzi nic takiego nie napisałamnie wiem gdzie to wyczytałas
napisalam ze wiem co to butelkowe dziecko bo moje pierwsze tez takowym bylo i wcale gorsza matka sie nie czułam
doceniam poprostu walory karmienia piersia duuuuzo bardziej niz te mamy ktore mialy do czynienia tylko z cycowaniem
A cola i chipsy jak widac na spacerach goszcza juz w menu coraz mlodszych dzieci ani sie obejrzycie;-)bylam swiadkiem jak sie maluchy w piaskownicy czestowały![]()
No to jestem wyrodną matką bo moje dziecko płakało/ba wylo przez prawie 3 mioesiące.Uderz w stół...
Tez jestem mamą i tez jestem z syna dumna. Ale jestem racjonalistka do bólu, mam sporo dystansu. Pamiętam jak poruszyłam na forum temat wieczornych odrykiwań - raptem okazało się, że sporo mam ma w tej dziedzinie doświadczenie. Ale jak tu opowiadac o tym, że dziecko wyje godzinami gdy inne mamy ochaja i achaja jakie dzieci cudowne i wspaniałe i jak śpią na zawołanie. Od razu odnosi się wrażenie, że matka, której dziecko ryczy jest zła matką. I ja, moje drogie, głównie do tego pije w moim poście, że kolejnym tematem do chwalenia sie dzieckiem bedzie lista rzeczy które dziecko jada.
Moje jada dwie rzeczy - lewy cycek i prawy cycek. Kiepska ze mnie mama widać![]()
No - i trochę sie ruszyło towarzystwo, bo ostatnio troche nudno było))