reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

Azula, może i faktycznie :-)
A ja w końcu doszłam od czego te czerwone wstrętne krosty na brzuszku - wypiłam w piątek sok jednodniowy marchewkowo - selerowy i masz ci babo wysypkę po selerze.
Ta sucha to pewnie po mm, ale o tym porozmawiam jutro na szczepieniu.

reklama
Mój wcina wszystko jak leci :baffled: nieważna firma, byle matka dała... dynia z ziemniaczkiem też mu podeszła, ale ja myślałam, że padnę przy karmieniu. Bez entuzjazmu zjadł natomiast marchew z ryżem - więc nie będę mu wmuszała.

Mnie zszokowała pierwsza kupa po stałych zupkach itp. Myślałam, że ktoś z domowników mu w pampersa podrzucił :p

Amnte ja słyszałam ,że dość często na seler są uczulenia tzn do zupy daję czy do sałatki ale surowy w soku to mogło zaszkodzić kąpiel w krochmalu i dieta bezselerowa i będzie po sprawie:tak:

Moj poki co tez gustuje we wszystkich słoiczkowych firmach , je wszystko nie wybrzydza porostu raz zje mniej raz wiecej:tak: glownie jemy gerber i hipp.taaa anik kupy teraz sa the best :-p ale ja sie w sumie ciesze bo wole takie niz te co sie zdarzaly na samym mm az po pachy :-)

reklama
Do góry