reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

reklama
No ja słoiczki to dopiero za jakiś czas .Mam pytanko bo tego słoiczka to na poczatku dziecko nie zje całego co z resztą czy dawać do lodówki ?.Ja Amelce to tylko na razie daję popróbować ,a to jabłuszka ,a to ziemniaczka.Te jej miny jakby chciała się spytać:Mamo ,a czy Ty się nie pomyliłaś i czy to na pewno jadalne?;-):-D

Słoiczki np. Hippa należy zużyć w ciągu 3 dni (jest napisane na opakowaniu na pewno). Z tym, że ja na trzeci dzień już małemu wolę nie dawać - tylko 2 dni i zjadam ja albo mąż. Dzisiaj mi Krzysia obsypało - plecki i brzuch, ale podejrzewam balsam z Johnsona... zrobiłam kąpiel w krochamu, Sudocremem posmarowałam, ale jabłka nie dałam juz dzisiaj, bo nie wiem po czym to...:baffled::baffled::baffled: i co to...

mam pytanie
zastepujecie już któreś słoiczkiem jedno mleczko? np obiad słoiczek zamiast karmienia mleczkiem???

reklama
Kurcze to tylko ja jeszcze nie wprowadzam słoiczków czy sa jeszcze jakies inne dzieciaczki tylko na mleku?
Ja czekam jeszcze 3 tyg :) jak wrócimy do UK to tam zacznę :) Nati też zaczełam rozszerzać dietę jak miała ok 5 miesięcy.

Do góry