reklama
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
My juz chyba ze dwa miesiace nie mielismy leniwych, czas na powtorke Ale my na slono, z cebulka.
W ostatnich dniach Robert zaczal ladnie sam pic, coraz rzaziej zbyt mocno przechyla kubek i bierze za duze lyki. Niestety po napiciu z radosci macha raczkami albo stuka o blat trzymajac kubek oczywiscie, no i reszta wody piekna fontanna leci poza kubek. Smiesznie to wyglada.
Latwiej by mu bylo trenowac na zupach, ale ciagle jakos sa zbyt rzadko... W czwartek zutylizuje brokula z lodowki, juz swoje wylezakowal W piatek zapijal sie kalafiorowa, ale przytrzymywalam kubek, szzegolnie ze bylismy u przyjaciol i pil z porcelanowej filizanki
W ostatnich dniach Robert zaczal ladnie sam pic, coraz rzaziej zbyt mocno przechyla kubek i bierze za duze lyki. Niestety po napiciu z radosci macha raczkami albo stuka o blat trzymajac kubek oczywiscie, no i reszta wody piekna fontanna leci poza kubek. Smiesznie to wyglada.
Latwiej by mu bylo trenowac na zupach, ale ciagle jakos sa zbyt rzadko... W czwartek zutylizuje brokula z lodowki, juz swoje wylezakowal W piatek zapijal sie kalafiorowa, ale przytrzymywalam kubek, szzegolnie ze bylismy u przyjaciol i pil z porcelanowej filizanki
Ostatnia edycja:
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
to dziewczyny zdajcie relacje czy leniwe zasmakowały
cebula niby po 9 mies ale ja Lali jeszcze nie dawałam .. i nie śpieszy mi się ;D
cebula niby po 9 mies ale ja Lali jeszcze nie dawałam .. i nie śpieszy mi się ;D
andav
Fanka BB :)
a ja dzis zapodalam omleta wg przepisu wikasik- zrobilam z ziolami na slono- szlo mu lepiej jak jajecznica ale tez nie zjadl jakos strasznie duzo i wyl - wiec chcac nie chcac zrobilam mu jego poranna kaszke- moj chyba sie przezwyczail ze rano jest kaszka i koniec- no coz bedzie dokanczal swojego omlecika miedzy posilkami
spagetti bolonese tez ju na obiad robilam i jadl az mu sie uszy trzesly- mam chec na te klopsy ale nie chce mi sie miesa mielic- musze kupic i zmielic na raz wiesza czesc na przyszlosc....
.... takze dzieki dziewzyny za przepisy i prosze o wiecej!!!!!
aaaa pisalyscie tu cos o ruchu wymiotnym- moj tez to ma- na poczatku mnie to przerazalo a teraz tylko obserwuje czy sie dusi czy poprostu ma ten odruch
spagetti bolonese tez ju na obiad robilam i jadl az mu sie uszy trzesly- mam chec na te klopsy ale nie chce mi sie miesa mielic- musze kupic i zmielic na raz wiesza czesc na przyszlosc....
.... takze dzieki dziewzyny za przepisy i prosze o wiecej!!!!!
aaaa pisalyscie tu cos o ruchu wymiotnym- moj tez to ma- na poczatku mnie to przerazalo a teraz tylko obserwuje czy sie dusi czy poprostu ma ten odruch
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
andav a to chyba nie ma zle ,ze kaszke je rano? szybciutko się ją robi i po sprawie Moja Laura to juz wymyśla musi mieć na śniadanie coś konkretnego np jajecznice z chlebem i pomidorami albo parówki z szynki z chlebkiem .. no i omlet z serem tez lubi.
wikasik
Ze 3 razy w tygodniu, Robert zjada max pol jajka na jedno posiedzenie, wiec w sumie wychodzi tyle co piszesz, choc nawet o tym nie myslalam...
wikasik
W ksiazce o blw bylo napisane, ze jesli dziecko lubi i chce i nic mu nie jest, to i codzienne podawanie jajka nie jest niczym zlym.
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
czy ja wiem? niby nawet dorosły nie powinien jeść codziennie jajek ...