reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

Dzięki wikasik ale u nas to jeszcze chwilę sie wstrzymam owszem co jakiś czas ponawiamy próby ale na razie to nie tylko krztuszenie ale i wymioty tzn robi rzyg.Wole by to co zjadła jednak w brzuchu zostawało.Mam nadzieje ,że niebawem jej przejdzie.

reklama
takie dziś zrobiłam kluseczki leniwe ( z sosem truskawkowym) dla Lali:) chciałam się pochwalić ,że zjadła wszystko !!!:szok::-D

Załączniki

• SAM_1310.jpg
    SAM_1310.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 54
Ja mojej ugotowałam zupkę pomidorkową, naprawdę wyszła smaczna z makaronikiem, ziołami. Zjadła może łącznie 4 łyżeczki. Masakra, ja już nie wiem jak jej gotować. Jutro chyba zrobię te leniwe, może kluchy będzie jadła. Jedyne czym się zajada to rybka Gerbera.

reklama
annte - pocieszę Cię, Krzyś obraził się na zupki... Nie i koniec. Drugie dania mu wchodzą. Dzisiaj zrobiłam mu ziemniaczki a do tego marchew i brokuł gotowane na parze. Zjadł aż miło. Wczoraj był u mojej mamy - łyżkę z rosołem odpychał dwiema rączkami, za ziemniakami z mięsem aż piszczał :baffled::baffled: Jutro dla nas robię mielone więc i on skorzysta.

Pieszczoszka - leniwe zrobię mojemu Krzysiowi chyba pojutrze, skoro mówisz, że Lali tak smakuję to i ja spróbuję swojemu smykowi je dać :tak:;-)

Do góry