reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no ostatnio nauczyła sie połykać ładnie
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ta zupa co pisałam tak jej smakuje,że szok !!! zjadla dziś 180ml i cały czas mówiła mniam mniam mniam um um um
a ja mam pytanko odnośnie rozszerzania diety o kaszki..
od 2.5 tygodnia wprowadzamy obiadki z warzywkami no i jest również deserek z owoców na podwieczorek,
kiedy wprowadzałyście kaszki w obieg? i zamiast jakiego posiłku?
ja karmię (*)(*), Młody nie chwyta butelki- jak ja mam ją podawać? czy na razie odpuścić i trochę poczekać?
od 2.5 tygodnia wprowadzamy obiadki z warzywkami no i jest również deserek z owoców na podwieczorek,
kiedy wprowadzałyście kaszki w obieg? i zamiast jakiego posiłku?
ja karmię (*)(*), Młody nie chwyta butelki- jak ja mam ją podawać? czy na razie odpuścić i trochę poczekać?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
mam pytanie kiedy moge dziecku dac jajecznice???
Yolanta
Kicia
marisamm - ja kaszki robię takie na tyle gęste, że po prostu łyżeczką je podaje. Z butli mały czasem coś wypije, ale wodę czy herbatkę ostatnio preferuje sam pić sobie z niekapka. Daję mu a on sobie po łyczku-dwa popija :-)
pieszczoszka - ale taką smażoną? Ja bym się jeszcze wstrzymała i to sporo. A białko już Lalce podajesz?
pieszczoszka - ale taką smażoną? Ja bym się jeszcze wstrzymała i to sporo. A białko już Lalce podajesz?
she_84
Fanka BB :)
marisamm, ja kaszek nie daje wogole, 2 razy Maly dostal lyzeczka bezmleczna i bezglutenowa i nie chcial w nocy spac wiec zaprzestalam. dostaje lyzeczke kaszki glutenowej do deserku, ale to tylko jak mi sie przypomni, nie codziennie. kupilam ostatnio sinlac ale nie mam kiedy dac jakos tak szkoda mi juz ze daje 2 razy dziennie inne posilki niz cycus i nie chce zastepowac kolejnego ale trzeba bedzie kiedys
pieszczoszka, z bialkiem to trzeba do skonczenia roku chyba poczekac. tzn ja napewno bede czekac. zoltko mojemu dalam raz polowe do zupki
pieszczoszka, z bialkiem to trzeba do skonczenia roku chyba poczekac. tzn ja napewno bede czekac. zoltko mojemu dalam raz polowe do zupki
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
żółtko juz jadła.A z całego jajka robiłam 2 razy kluseczki do zupy i tez było ok..
Pytam o jajecznice z ciekawości kiedy moge ją podać i jak ją zrobić dla takiego dziecka ?
Pytam o jajecznice z ciekawości kiedy moge ją podać i jak ją zrobić dla takiego dziecka ?
reklama
andav
Fanka BB :)
marisamm ja zaczelam podawac kaszki po miesiacu rozszerzania diety- i tak wsypuje dwie lyzeczki do mleka w butelce- bo moj nie chce jesc gestej kaszki z butelki- czasem robie na gesto i podaje z lyzeczki a ostatnio o 17tej daje mu owoc z kaszka ( z prosa- kugela jest opowiednik hirse kaszki w pl??? bo nie wiem jak to napisac? )i to uwielbia bo jest troszke slodkie dzieki owocowi... bo my dalej bez cukru poza tymi z owocow.
pieszczoszka nie mam pojecia ollena cos tu pisala o jajecznicy na parze robionej- ale nie wiem jak to z bialkiem.
pieszczoszka nie mam pojecia ollena cos tu pisala o jajecznicy na parze robionej- ale nie wiem jak to z bialkiem.