reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

reklama
a jak ktos nie ma parowaru?

kugela a jak ty dajesz wit. d??? my mamy taka rozpuszczalna w wodzie- wiec moj od malego do lyzeczki przyzwyczajony.... bedzie dobrze, nie zamartwiaj sie:tak:

Czarnula, kiedy już przyjedzie pora na rybę, będę ją gotować w wodzie przed podaniem
Kugela, daj znać jaki będzie efekt eksperymentu:-) - jestem bardzo ciekawa jak zareaguje na Twoje mleczko z łyżeczki
Pieszczoszka- tą zupkę podałaś taką z kawałkami? Nie blenderowalaś?

tez jestem ciekawa, DrAsia, "wstrzykiwania" mleczka z sutka do buzi nie lubi, woli sam sobie wyciagnac tyle, ile chce ;-)

Rybe tez bym gotowala w wodzie. Mamy garnek do gotowania na parze ale mnie jakos nie przekonal ;-)

U nas ryby zaliczone (sloiczkowe narazie), zoltko tez (dzis wcinala z chlebem i maslem na sniadanie), mieso wszelakie tez (dzis gotowalam zupke z cielecinka). Mia wszystko pochlania :))
Na dniach planuje jajecznice z zoltka na parze i chlebek.

reklama
andav, ja nie mam parowaru ale takie cos z ikei z dziurami a'la durszlak co sie wklada do garnka i przykrywa :) i tak przyrzadzam dania na parze :)

kugela, brat mojego H. o ktorym pislalam, rzeczywiscie jest troche niejadkiem, tzn. jest duzo rzeczy, ktorych nie je bo nie lubi.
ale mysle ze nie ma sie jeszcze czym martwic. Oli w koncu zje cos innego niz Twoje mleczko :) trzymam za niego kciuki a Ty zdawaj relacje jak Wam idzie :)

Do góry