reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

Ziemniakiem ze szpinakiem pluł, robienie brrruuuummmm z zupką w buzi to cudowna zabawa... drugą wspaniałą zabawą jest zabieranie mi z ręki łyżeczki pełnej zupy :eek::eek::confused2:

reklama
A ja wlasnie gotuje kapusniak:)))

A tak serio - młody zjadl dzis marchewke - rewelacja wedlug niego - sam pycho otwieral i piszczal:) A po kazdej lyzeczce wsadzal sliniak do buzi i go zjadal, w efekcie czego wszystko jest w marchewce;P

Flaurka, u mnie jest podobnie - śliniaczek, rączki, zabawka - wszystko, co jest pod ręką ląduje w dziabie ;) łeee kusisz kauśniakiem, oj kusisz :D a - sama gotowałaś marfefke?

Azula - dzięki za info

U nas była dzisiaj gotowana przeze mnie marchewka i odniosłam wrażenie, że smakowała dużo lepiej niż ta ze słoiczka- jak by mogła to by wylizała szklankę z której ją podawałam :-D

ach coś nie mam czasu, żeby Was dokładnie ostatnio doczytać, ale w wolnej chwili staram się nadrabiać zaległości, gorzej, że już odpisywać nie zdążę.. aaaaaaaa

a u nas alergia na gluten, po tygodniu podawania Młode zrobiło 5 kupek, do tego zielonych i niektóre ze śluzem, więc w ubiegły pt gluten został odstawiony, podajemy probiotyk, żeby wszystko wróciło szybciej do normy, ale i tak około 3 kupek dziennie robi..
ale lekarz mówił, że to tak szybko nie minie i trzeba cierpliwości..
a też podawałam te śladowe ilości, nie żebym go tą kaszką pasła... i dupiszcze blade:-(

z rozszerzaniem diety mamy też poczekać do końca 6 msc.

ile teraz Wasz maluchy przybierają średnio między szczepieniami, bo to akurat 6 tygodni i łatwo wagę porównać..
ja mam wrażenie, że nasz coś za mało..
ale pewnie gdyby było coś nie tak, to by dr powiedziała..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Hania zjadła 3/4 słoiczka jabłuszka z morelami!!! współpracowała!!! otwierała buźkę i jadła!!! rany, zaraz padnę ze szczęścia!!!

Olka dzisiaj dostała ziemniaczki z dynia z hippa i powiem wam ze to ale smierdziało, a w smaku jeszcze gorsze, o fujjjj jak sobie o tym pomysle nawet za bardzo jesc nie chciala

reklama
Do góry