reklama
No ja się zgodzę, że ziemniak ze szpinakiem jest okropny mimo, że ja szpinak lubię. We wtorek jak Ula z dziadkiem zostawała to zostawiłam właśnie taki słoiczek na obiad dla niej. Wracam a dziadek mówi, że Ula jeść nie chciała i że wcale się jej nie dziwi bo sprawdzał czy dobrze podgrzane i było okropne- trzeba było butlę dać.
natalka1704
Fanka BB :)
moj to az sie trząsł jak jadl szpinak z ziemniakami ..tak samo dynia z ziemniakami a faktycznie dla mnie to jest fuuuuj
Martusia22267
olisiaa witaj w klubie Oliwier też dziś dostał pierwszy raz dynie z ziemniakiem dla mnie to ochydnie smakuje zdecydowanie dynia jest fee jak dla mnie ale mały wcinał jak szalony hehe ale ja mu dodałam do tego marchewki jeszcze bo wiem że ją uwielbia
anik.
Mama Krzysia :)
Dynia z ziemniakiem cuchnie, a Krzyś się tym zajadał... ja go karmiłam prawie na bezdechu - jeśli w realu dynia smakuje tak samo, to ja podziękuję
Mysiochomis
:*
Mój Gabrycho dostał dziś pierwszy raz marchewkę. Tata stwierdził że nie będzie go maltretowł na silę butelką i mu zapodał słoikiem... No a że nie wyłapał informacji że mały może zjeść nie więcej niż 6 łyżeczek dał małemu pół słoika :O bo tak mu smakowało. Eh... no to ciekawe jak on mi na to zareaguje :/
she_84
a ja mam dynie z ziemniakiem wlasnej produkcji i jak dla mnie jest pycha. moj Maly tez uwielbia. dzis troche plul jabluszkiem bo bylo z lekka za kwasne ale zrobilam jeszcze raz slodsze i juz bylo ok
Flaurka
Anik - dalam słoikowa marchewke - po spacerku poszlismy do sklepu kupic sitko do przecierania, bo blendera sie jeszcze nie dorobilam (tzn. drugi raz sie nie dorobilam, bo pierwszy zostal w domu ex-meża) i przy okazji kupilam sloiczek, bo jakos mnie ochota na to gotowanie odeszla, jak zobaczylam, ze juz prawie 15. No i dostal sloikowa marchewke i poszlo - fajne kupy po niej dzis robi.
No i o 18, skuszona sukcesem z marchewką, dalam mu jablko z łyzka kaszki glutenowej - no i jestesmy wlasnie po dwukrotnym przebieraniu malego - haftuje tym jablkiem jak szalony - tzn - mlekiem haftuje, ale to pachnie jablkiem, sladu marchewki w tym nie ma - marchewka byla w pieluszce. Jutro dostanie tylko marchewke.
Mysio - to zadziwiające, ze Twoj tez dzis pierwszy raz marchewke dostal, a slowa na ten temat nie zamienilysmy)) Oni sie dogadali??
No i o 18, skuszona sukcesem z marchewką, dalam mu jablko z łyzka kaszki glutenowej - no i jestesmy wlasnie po dwukrotnym przebieraniu malego - haftuje tym jablkiem jak szalony - tzn - mlekiem haftuje, ale to pachnie jablkiem, sladu marchewki w tym nie ma - marchewka byla w pieluszce. Jutro dostanie tylko marchewke.
Mysio - to zadziwiające, ze Twoj tez dzis pierwszy raz marchewke dostal, a slowa na ten temat nie zamienilysmy)) Oni sie dogadali??
Mysiochomis
:*
Flaurka telepatią zapuścili podczas snu te mruganie oczami to były sygnały. na pewno to było to
reklama
Flaurka
Dlatego dzisiaj jeden i drugi tak pracowicie spiochali) Gabrych zrobil juz marchewkowa kupe?