reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

A takie coś znalazłam:)
:confused::-D Czy sklamalam piszac ze temat nie jest obowiazkowy?
Z tego co widze pierwsze dwa to pytania, na ktore zreszta nie ma odpowiedzi.

A sam napisalas ze bylo nudno, wiec zachodze w glowe czy swoim postem chcialas "podkrecic" atmosfere?
Zeby było ciekawiej?

Słowo pisane jest tylko slowem pisanym, wiec nie widzimy drugiej osoby, nie slyszymy tonu wypowiedzi...wyrazilaś swoje zdanie:tak: my swoje.

reklama
Ojej, jak tu burzliwie!
Ja mam jeszcze pare miesiecy cycowania, przynajmniej taki jest plan, ale ja ie o tym.

Marchewke podajecie gotowana, a o jablku pisalyscie, ze tarte, tzn surowe? Nam pielegniarka kazala gotowac.
Ja tez wlasnie o tym myslalam i nawet plulam sobie w brode ze surowe...ale przeciez pytalam pediatry w czwartek jakie podac i powiedzial ze tarte/zmieksowane ale surowe. tak tez uczynilam...jutro robie przerwe z jablkiem:)

a tam czepiacie sie siebie :-D hihi
dziewczyny my z suzi mozemy wam tylko potoawrzyszyc przy wodzie mineralnej :eek::sorry::-) jestesmy konsekwentne nie wolno to nie wolno i tyle :p
No jak milo ze ktos mnie stawia do pionu:tak: kochana potrzebuje takiej osoby, bom jest niezdyscyplinowana pod wzgledem żywności :sorry: No to wodą: chlip :-D

Olisia - wiem, że Dukasz a tam alkohol jest be. Ale piwo bezalkoholowe to ok 30 kcal na 100 g, więc mniej niż soki i inne napoje kartonowe;) Piwo alkoholowe juz gorzej:)))

Ja książkę o Dukaniu przeczytałam ale nie stosowałam. Ale wiele mądrych rzeczy tam jest, głównie to, że żadna dieta nic nie da - trzeba zmienić SPOSÓB ŻYWIENIA na całe zycie.

suzi no to zdrowko za nas i nasza silna wole. Kurcze ja tez jestem niezdyscyplinowana ale tym razem musze dac razde, a poza tym moja siostra tez jest na diecie wiec ona mnie wspiera a ja ją i Ciebie i jeszcze my wspolnie Kinguta

No jabłko na początek nie powinno być surowe- tak przynajmniej mi mówli.
Kurcze, wlasnie moglam je ugotować:angry::wściekła/y:
Mam teraz wyrzuty sumienia:zawstydzona/y:

tylko ze dzis tez dalam suerowe i bylo ok, nie plakal wiecxorem:confused: ehhh no nic czasu nie cofnę :no:

A co do dukana to mam nadzieje ze tego ta dieta mnie nauczy, przed ciaza szlo mi dobrze, a potem to zachcianki i przekonanie ze jestem w ciazy " to mi wolno" mnie zgubiło:baffled:

suzi to ty lepsza ode mnie ja przed ciaza jakdlam to na co mialam apetyt w takim sensie ze nie obzeralam sie jakos ale jak byl apaetyt na slodkie, fast fooda lub co innego to po prostu jadlam, w ciazy moze bardziej ograniczalam jedzenie smieciowe a teraz to mam wielkie postanowienie......czas pokaze czy dam rade
dobra nie zasmiecam tego watku bo to watek dzieciowego jedzenia a nie dietowego :p :p :p

Nikt nikogo wywalał nie bedzie:tak::-D Dorosłe kobity jestesmy ;-)

Tymczasem żegnam sie z butelką wody :baffled::confused2:

reklama
Do góry