reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

andav moze faktycznie ten skok ...nasze dzieciaczki sa w równym wieku wiec juz weszly w ten nowy skok ... a tam jest ze moga gorzej spac...no ale ty mowisz ze od 2 tyg to moze sie ząbki szykuja :confused:a powiedz mi twoje dziecie w terminie urodzone ???

reklama
she- no moj dokladnie tak samo wyglada jakby ssal i tak porusza jezyczkiem :)

dzieki dziewczyny - moze to jednak skok juz sama nie wiem- a te dziewczyny co rozszerzaly diete bo dzieciom nie starczalo jedzenia- dalej wam sie tak dzieci wybudzaja? sa tu takie dziewczyny?

natalka moj w 39 tyg rodzony- natalka z jakies strony korzystasz o tych skokach? a zabki to ciezko powiedziec- fakt jest rozdrazniony i pcha wszystko do buzi ale jak mu dziasla dotykam i patrze to nic nie widze!

Ostatnia edycja:
andav, ja dokarmialam mm jak mi brakowalo pokarmu ale to nie mialo zadnego wplywu na spanie nocne malego. budzil sie tak samo a dokarmialam jakies 2 tygodnie.
diete ma rozszerzona od niedzieli i tez mam nadzieje ze w koncu zacznie sie budzic najwyzej raz w nocy ;)

she to mnie pocieszylas :-( moje wory pod oczami poglebia sie jeszcze bardziej, wlosy wypadna jeszcze bardziej- ale co tam kiedys o tym zapomnimy :-(

andav ja też zaczęłam rozszerzać dietę bo mały na 1 cycu ale budzi się w nocy bardzo często nawet co godzinę...więc różnicy w spaniu nie ma wcale może to te zęby ...

reklama
Andav ja małą nazywam Amelianką-Wampirianką .Głodna w nocy to ona jest raz ,a budzi się razy kilka pocycka i zasypia.Diete o gluten ma rozszerzoną od ponad 2 tygodni z mm,a obiadki dostaje tydzień więc chyba to jakieś skokowe ale by znaczyło ,że szybciej niż w tych tabelkach.Choć potrafi i w histerię popadać kto wie czy nie SKOK:szok:

Do góry