Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
A ja dałem jej trochę marchewki, trochę jabłuszka i kaszkę i póki co mówię pass, jeszcze to dla niej za wcześnie. Czekam aż skończy te 4 m-ce, bo ewidentnie nie chce i nie radzi sobie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj pije 4x180 (plus miarki czyli 200) bo jedno karmienie zastapilam kaszka (bananowa albo malinowa), ktorej zjada w zaleznosci jaki dzien od 100-150 lyzeczka, dzisiaj zjadl 120 i jeszcze jabluszka na deser no i rano zjada jeszcze 1/3 sloiczka deserku poki co bylo jabluszko, jabluszko z dynia i jabluszko z marchewka na tapecie
no i na noc jak karmie to zjada od 160-200 zalezy jaki dzien bo mi juz wtedy przysypia
December pytanie ile razy dziennie je Twoj mlodzieniec ??