reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
U nas królik w potrawce został przyjęty "omniom mniom" :-) Co prawda tylko 1/3 słoiczka, ale to już coś na nas. po godzinie dopił mleczko (110) i... zwymiotował wszystko. Głupia matka chciała przekarmić dziecko:-(
Koncia- Vetka ma rację, i Maks będzie się męczyc i Ty też. Powodzenia i ZERO alergii życzę!:-)
Koncia- Vetka ma rację, i Maks będzie się męczyc i Ty też. Powodzenia i ZERO alergii życzę!:-)
K
koncia
Gość
Vecia, obawiam się, że masz rację i będę szukała dobrego pediatry/alergologa
K
koncia
Gość
poszukałam opinii w internecie i znalazłam bardzo dobrego pediatrę/alergologa, który ma umowę z NFZ także będę dzwoniła.
Widzę, że niektóre dzieciaczki z rezerwa podchodzą do nowości w diecie. Moja Mała wszystko wsuwa. Wczoraj pierwszy raz był łosoś. Chciałam ostrożnie dać pół dużego słoiczka, ale skończyło się na całym i jeszcze by jadła! A kiedy przechodzicie na mleko następne?
Koncia powodzenia!! Oby lekarz pomógł Maksiowi w poznawaniu nowych smaków :*
Alamiqa my akurat mamy NAN (może to zależy of firmy?) i po pół roku, czyli już za chwilę zaczniemy 2, choć i tak tylko 1 butla, bo reszta to cycuś
A ja nakarmiłam dzisiaj Jasia przed 7 rano, potem po zabawie był soczek i 2,5h drzemki, o 12ej obiadek - cały słoiczek i trochę herbatki, a cycuś dopiero o 14ej :O Takiej przerwy jeszcze nie mieliśmy.. Teraz dopiero około 17ej owocki i cycuś.. Po kąpieli butla.. Wyjdzie, że nakarmię go dzisiaj tylko 3 razy, ale za to w nocy to wisi non stop i nadrabia
Alamiqa my akurat mamy NAN (może to zależy of firmy?) i po pół roku, czyli już za chwilę zaczniemy 2, choć i tak tylko 1 butla, bo reszta to cycuś
A ja nakarmiłam dzisiaj Jasia przed 7 rano, potem po zabawie był soczek i 2,5h drzemki, o 12ej obiadek - cały słoiczek i trochę herbatki, a cycuś dopiero o 14ej :O Takiej przerwy jeszcze nie mieliśmy.. Teraz dopiero około 17ej owocki i cycuś.. Po kąpieli butla.. Wyjdzie, że nakarmię go dzisiaj tylko 3 razy, ale za to w nocy to wisi non stop i nadrabia
reklama
Goska pobija własne rekordy dzis wciagneła prawie cały duzy słoik kurczaka z ryzem i marchewka z beaby dream
co to jest za firma?? masz jakąś focie takiego słoiczka??
Podziel się: