reklama
koncia ja bym na jakiś czas zrezygnowała ze słoików gerbera. W ich składzie tak jak piszesz jest pietruszka i przypominam sobie, że wprowazając Piotrkowi słoiki z gerbera na początku reagował czerwonymi polikami na nie. Po wszystkich innych było wszystko ok, dlatego wywnioskowaliśmy, że to pietruszka w ich składzie go uczulała.
K
koncia
Gość
No i dupa, młody zaczyna mieć znów suchą skórę i obawiam się, że tak się u nas objawia alergia na coś ze słoiczka. Czy możliwe, żeby alergia na mleko nawróciła? Już miał wyleczoną skórę, a bebilon pepti pije miesiąc. Od 4 dni zjada kurczak+ryż+dynia i trochę mnie to załamało, bo myślałam, że chociaż coś będzie mógł jeść :/
K
koncia
Gość
Pinka, ja bym ugotowała, ale nie wiem gdzie znaleźć eko żywność, bo u nas wszystko pryskane i na sterydach, a czytałam, że można tym więcej szkody zrobić niż dobrego M obiecał, że się rozejrzy, ale to nigdy nie będzie pewne źródło...
K
koncia
Gość
wiesz, on może nie pryskać, a sąsiad pryska i na jego też poleci
ale najlepsze mięso z indyka, bo on gówna nie tyka
ale najlepsze mięso z indyka, bo on gówna nie tyka
reklama
izabela 1982
Fanka BB :)
Mi pediatra powiedzial ze za ok 4 tygodnie mozemy zaczynac wprowadzac nowe jedzonka. A ja juz robie zapasy,wczoraj zrobilam ok.30 sloiczkow. Mam o tyle dobrze ze wszystko z swojego ogrodka
Koncia ja tez sobie myslalam ze jakbym miala ze sklepowych warzyw robic malemu obiadki to juz lepiej kupic sloiczki.
Koncia ja tez sobie myslalam ze jakbym miala ze sklepowych warzyw robic malemu obiadki to juz lepiej kupic sloiczki.
Podziel się: