reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

Kochana wspomniałam pediatrze o naszych krostkach, ale powiedziała, że skoro pojawiają się i znikają, to bez paniki i że to raczej na coś co ja zjadłam ;p

reklama
koncia ja bym na jakiś czas zrezygnowała ze słoików gerbera. W ich składzie tak jak piszesz jest pietruszka i przypominam sobie, że wprowazając Piotrkowi słoiki z gerbera na początku reagował czerwonymi polikami na nie. Po wszystkich innych było wszystko ok, dlatego wywnioskowaliśmy, że to pietruszka w ich składzie go uczulała.

No i dupa, młody zaczyna mieć znów suchą skórę i obawiam się, że tak się u nas objawia alergia na coś ze słoiczka. Czy możliwe, żeby alergia na mleko nawróciła? Już miał wyleczoną skórę, a bebilon pepti pije miesiąc. Od 4 dni zjada kurczak+ryż+dynia i trochę mnie to załamało, bo myślałam, że chociaż coś będzie mógł jeść :/

U nas ''cud nad wisła'' :-DMałgoska dzis pierwszy raz wypiła cos innego niz mleko:-D a był to sok bananowy az 40ml:-D
pytanie tylko jak czesto moze pic tylko to?

Pinka, ja bym ugotowała, ale nie wiem gdzie znaleźć eko żywność, bo u nas wszystko pryskane i na sterydach, a czytałam, że można tym więcej szkody zrobić niż dobrego :( M obiecał, że się rozejrzy, ale to nigdy nie będzie pewne źródło...

wiesz, on może nie pryskać, a sąsiad pryska i na jego też poleci :)

ale najlepsze mięso z indyka, bo on gówna nie tyka :D

reklama
Mi pediatra powiedzial ze za ok 4 tygodnie mozemy zaczynac wprowadzac nowe jedzonka. A ja juz robie zapasy,wczoraj zrobilam ok.30 sloiczkow. Mam o tyle dobrze ze wszystko z swojego ogrodka

Koncia ja tez sobie myslalam ze jakbym miala ze sklepowych warzyw robic malemu obiadki to juz lepiej kupic sloiczki.

Do góry