reklama
Ja to sobie tak wymyśliłam, że na początek, niech organizm Gaby zmierzy się z nowym jedzonkiem, a dopiero za jakiś czas dojda do tego pestycydy i inne takie cholerstwo (bo wiadomo, ze tego nie unikniemy), więc póki co ja też jadę tylko na słoiczkach..
Być może trochę za bardzo kombinuję w tym temacie, ale sama też staram się jeść rzeczy jak najlepszej jakości
Być może trochę za bardzo kombinuję w tym temacie, ale sama też staram się jeść rzeczy jak najlepszej jakości
A mi sie wydaje, ze im szybciej dziecko przyzwyczai sie do tego co "zle" tym lepiej... bo sama napisalas, ze sie tego nie uniknie...a wydaje mi sie, ze im bardziej sie chucha i dmucha to wlasnie potem jakies dziwne alergie wyskakuja...
masala, być może jest tak jak mówisz :-) Ja wychodzę z zalożenia, że nie muszę Gabrysi zarzucać od początku wszystkim, z czym się zetknie przez całe życie.. Z jakiegos powodu dietę rozszerzamy stopniowo, sterylizujemy na początku butelki itd.
I żadna z nas nie robi źle. Po prostu każda postepuje, jak jej serce podpowiada. Tyle ;-)
I żadna z nas nie robi źle. Po prostu każda postepuje, jak jej serce podpowiada. Tyle ;-)
Nie no pewnie, ze tak
W ogole jak sobie pomysle o tym co zakladalam jak bylam w ciazy... jak bede postepowac z Mloda, czym ja karmic, jak ubierac itd i patrze na to co robie teraz to zal mi Nie wiem czy bardziej Amelii czy bardziej samej siebieP
W ogole jak sobie pomysle o tym co zakladalam jak bylam w ciazy... jak bede postepowac z Mloda, czym ja karmic, jak ubierac itd i patrze na to co robie teraz to zal mi Nie wiem czy bardziej Amelii czy bardziej samej siebieP
Haha, u mnie to sie zaczęło już w ciąży.. Zawsze mówiłam, ze będę się zdrowo odżywiać dla dziecka. I co? Przez większość czasu warzywa były blee a ja żyłam na drożdżówkachW ogole jak sobie pomysle o tym co zakladalam jak bylam w ciazy... jak bede postepowac z Mloda, czym ja karmic, jak ubierac itd i patrze na to co robie teraz to zal mi Nie wiem czy bardziej Amelii czy bardziej samej siebieP
K
koncia
Gość
reklama
K
koncia
Gość
A widać, że pinka nie przeczytała artykułu!!!!! W mieście też jest be
Podziel się: