reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety maluszków

elfiko pisze:
u nas winogrona odpadaja bo mamy kolki
no to mnie przestraszyłaś, mam nadzieje ze marudzenia nie będzie bo sok był przyjęty dobrze, smakował znaczy się
elfiko u mnie herbatki tez odpadają, tylko soczek dlatego troche rozcieńczam zeby więcej było, i jest mniej słodki
a jabłko tez surowe tarte jemy ;D
dzisiaj kupiłam deserki bobovita jabłko z bananem, mam nadzieje że posmakują bo kupiłam całą paczke ::) , jak nie to znowu starszy brat bedzie jadł ;D ;D

ja podgrzewam wszystko, deserki tez bo małemu lepiej smakuje ciepłe

reklama
ja ja tez oszukuje i te soczki przynajmniej troszke podgrzewam, a wczoraj mieliśmy premiere ....czekoladki- tata jadł i weronika dostała polizać, jęzorem zamiatala jak szalona
kolejny łasuch w rodzinie wyrośnie ::)
a do soczków tez wody dolewam

jest i dlatego nie dostanie więcej dopióki roku nie skończy a wczoraj to było takie wykroczenie nieplanowane ale tylko dwa lizy i koniec ;D
i to tatus ja tak poczęstował, jak weszłam do pokoju to mała własnie jęzorem miotła ::)

elfiko pisze:
jest i dlatego nie dostanie więcej dopióki roku nie skończy a wczoraj to było takie wykroczenie nieplanowane ale tylko dwa lizy i koniec ;D
i to tatus ja tak poczęstował, jak weszłam do pokoju to mała własnie jęzorem miotła ::)

::) ;D ;D ;D ;D

my na szczescie podajemy soczki rozne i na nic Mili źle nie zareagowała,tagze wszystko pije
teraz juz podaje jej soczki dla 6-cio miesiecznych dzieci ale dla 5-cio tez

to super Kate , u nas były te przeklete kolki i może dlatego weronika jest bardziej wrażliwa na niektóre specjały

elfiko u nas kolki tez były w 2-gim miesiącu (z przejedzenia ja to okreslił lekarz bo mały w miesiąc przybrał 1300,) ale potem przeszły na szczęście

dzisiaj dałam krzyskowi łyżeczke danonka, straaasznie mu smakował, zobaczymy co dalej ::) :p

reklama
hih tu się schowałyście z jedzeniem a ja jak taka butla na butelkowym się rozpisałam hih :D

Martynia ładnie zjada zupki z jagnięciem, królikiem, indykiem w sumie je to co bobovita przewidziała na 6 m-c ale deserki to
ciężko wchodzą prawie wcale, soczki też niechętnie , herbatki to potrafi wypić 300 ml dziennie najbardziej lubi rumiankowa i z dzikiej róży z malinami
podjada sobie chrupki kukurydziane i czekoladkę ze dwa razy polizała i to narazie wszystko z jej jadlospisu

Do góry