reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety dziecka

Michalina, ja daje chrupki kukurydziane. Takie co w składzie mają 100% kaszy kukurydzianej, bez żadnej soli i innych śmieci.

reklama
Też dawałam najzwyklejsze kukurydziane chrupki. Teraz Natka już ich nie chce :sorry: Myślę nad waflami ryżowymi. Czy te z Hippa są słodkie? Bo coś mi się kojarzy smak jagodowy :sorry:

Ja daje zwykle chrupki, ale też patrzę, żeby soli nir było, flipsy długie najlepsze. Wafle daje też normalne ryżowe, ostatnio w promocji w rossmannie były jakieś bio za 2 zł :-)

Kasiu takie.

Załączniki

• 1424627531086.jpg
    1424627531086.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 1424627543989.jpg
    1424627543989.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Dałam mojej chrupka, ale jej się nie spodobało. Wręcz się zdenerwowała, że przykleiło jej się do rączki i nie chciało odpaść :-D

Czy któraś słyszała coś o teorii, że jak nie wprowadziłam w 5tym i 6tym m-cu glutenu to muszę się z tym wstrzymać do 1. roku życia? Coś mi tak przebąknęła pediatra, a nie widzę za dużo o tym w necie.

Aaa jeszcze info dla tych, które wstrzymują się z wprowadzeniem jaja... Jak się całego nie wprowadzi do 1. roku życia to nie zaszczepią tą szczepionką na odrę, świnkę, etc. Też mnie oświecił chyba dopiero 5 pediatra z rzędu a reszta słowem nic nie pisnęła, że ta szczepionka na jajach oparta :wściekła/y:

Do góry