reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Ja daje zwykle chrupki, ale też patrzę, żeby soli nir było, flipsy długie najlepsze. Wafle daje też normalne ryżowe, ostatnio w promocji w rossmannie były jakieś bio za 2 zł :-)
Gosia i Bartek
Hipp m jagodowe i owoce lesn. Aldi ma zwykle male.
Kasiuchna86
Jakie te wafle ryżowe dajecie? Ktoś mnie oswieci zdjęciem?
Gosia i Bartek
malgorzatkar
A ja zwykłe
Kasiuchna86
GiB - dziękuję!
Muszę kupić Oliwii
Muszę kupić Oliwii
reklama
Dałam mojej chrupka, ale jej się nie spodobało. Wręcz się zdenerwowała, że przykleiło jej się do rączki i nie chciało odpaść
Czy któraś słyszała coś o teorii, że jak nie wprowadziłam w 5tym i 6tym m-cu glutenu to muszę się z tym wstrzymać do 1. roku życia? Coś mi tak przebąknęła pediatra, a nie widzę za dużo o tym w necie.
Aaa jeszcze info dla tych, które wstrzymują się z wprowadzeniem jaja... Jak się całego nie wprowadzi do 1. roku życia to nie zaszczepią tą szczepionką na odrę, świnkę, etc. Też mnie oświecił chyba dopiero 5 pediatra z rzędu a reszta słowem nic nie pisnęła, że ta szczepionka na jajach oparta
Czy któraś słyszała coś o teorii, że jak nie wprowadziłam w 5tym i 6tym m-cu glutenu to muszę się z tym wstrzymać do 1. roku życia? Coś mi tak przebąknęła pediatra, a nie widzę za dużo o tym w necie.
Aaa jeszcze info dla tych, które wstrzymują się z wprowadzeniem jaja... Jak się całego nie wprowadzi do 1. roku życia to nie zaszczepią tą szczepionką na odrę, świnkę, etc. Też mnie oświecił chyba dopiero 5 pediatra z rzędu a reszta słowem nic nie pisnęła, że ta szczepionka na jajach oparta