reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety dziecka

Ja traktuje to jak deser Limonka.
U nas tez jak brokul gdzies wyczuje to swiruje przy jedzeniu:-/ dzis byl brokul, MARCHEWKA, ziemniak i indyk.. I oczywiscie wyczula!
Wczoraj byla dynia z cukinia i zajadala az krzyczala na mnie by szbciej podawac:-D
 
reklama
Czy kupujecie eko mięso do przyrządzania obiadków dla maluchów?
Mąż wczoraj pojechał do eko sklepu zamówić mięso i złapałam się za głowę gdy usłyszałam ceny. 120 zł za kg indyka, ok 100 zł za kg cielęciny i jagnięciny...
 
Wy serio wierzycie w "ekosc"? Ja wiem, ze dziecku trzeba dac to co najlepsze i ze "za naszych czasow" warzywa i mieso byly mniej sztuczne, ale nie dajmy sie zwariowac... 120 za indyka bym nie dala. Jajka eko kupuje, choc bez przekonania.

Ide po najnizszej linii oporu, bo daje sloiki w ktorych jakosc tez nie wierze.

Na wiosne zaczne gotowac.

Ja nie umiem gotowac :(
 
Makota warzywa są późnym latem i jesienią. Wiosną to da szklarniowe.
A gotowanie jest proste [emoji1]
Spróbuj cos ugotować np z kwestii smaku.
 
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry