reklama
sokoja
Fanka BB :)
Dzisiaj próba słoika z rybka
Łosoś +cukinia +ziemniaczki smakowały bardzo!
ciesz się że smakowała. U nas dzisiaj tez pierwszy raz byl ten zestaw i prawie zwymiotował, a na koniec płakał jak widział zbliżającą się łyżeczkę więc Mu darowałam i otwarłam marchewkę.... i jak podac rybę???
Od kiedy można podawać seler? Mam taki eko i chętnie dodałbym do zupki...
Pola ja już podałam bo w jakiejś zupce było chyba od 5 miesiąca.
kornela123
Ja tez juz podalam seler. Byl w jarzynkach w sloikach gerbera.
Gluten codziennie.
Sokoja a mięsko juz wprowadzalas? Moj narazie tylko warzywka a i tak nie codziennie. Przez te problemy kupowe to czasem tylko mleko wcina a owoce to porażka. Jabłka nie idą,gruszki to samo. Tylko śliwki suszone i morele. A wy jakie owocki podalyscie juz?
Gluten codziennie.
Sokoja a mięsko juz wprowadzalas? Moj narazie tylko warzywka a i tak nie codziennie. Przez te problemy kupowe to czasem tylko mleko wcina a owoce to porażka. Jabłka nie idą,gruszki to samo. Tylko śliwki suszone i morele. A wy jakie owocki podalyscie juz?
malgorzatkar
Gluten wg najnowszych standardów nie trzeba codziennie o ile nie ma ryzyka alergii
malgorzatkar
Kornela u nas przez brzuszek też nieciekawie z dietą... Jako że od kilku dni kupy są, więc jutro znów robimy podejście do mieska. A tak to albo same warzywa, dziś nie chciała zupki więc wieczorem morele dostała, a chrupki to mogłaby non stop, ale daje tylko jedna długą na dzień
Lilla My
Jabłka, gruszki, z suszona śliwka oraz z owocami leśnymi.
reklama
kornela123
Malgos a Ty nie boisz sie ze sid zakrztusi tym chrupkiem? Miałam się kiedys Was pytać o te chrupki i chyba jak będzie siedzial to mu dopiero podam.
Nawet patrzyłam niedys i te chrupki kukurydziane z hippa po 7 miesiącu.....wszystkie dajecie chrupki? W ogole kiedy podaje sie jedzonko w kawalku? Jak siedzi?
Nawet patrzyłam niedys i te chrupki kukurydziane z hippa po 7 miesiącu.....wszystkie dajecie chrupki? W ogole kiedy podaje sie jedzonko w kawalku? Jak siedzi?