reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety dziecka

podziwiam Was, że chce Wam się samym gotować. Macie swoje warzywka ogródkowe czy kupujecie? Bo powiem szczerze, że warzywa które mam własne to bym się i może jeszcze skusiła ugotować, ale takie kupione to już nie. Dlatego jak zacznę karmić to póki co jednak pozostanę przy słoikach.

reklama
Lila sory ze dopiero teraz ale w nie miałam dzis czasu. Jak gotuje to na razie na jeden dzień. Tak mi wychodzi na poczatku sugerowalam się przepisem ale teraz mam zamiar zwiększyć ilość żeby było przynajmniej na dwa dni. Ilości są niewielkie np jedna mała marchewka, mały ziemniak kawaleczek pietruszki. Do drugiej zupki dodaje jeszcze kawałek jabłka i parę rozyczek brokula.
Jeśli nie daje nic nowego to staram się dawać codziennie inny obiadek.

Ja niestety produkty kupuje staram się chodzić na bazarek ale niestety do niczego nie mam pewnosci. Także głównie u nas sloiczki ida na razie

Sokoja ja daję swoje, ale mam tylko marchewkę, ziemniaki i buraki na później ;-):-) Resztę kupię słoiczkowe albo na targu pójdę :tak:

Lilla my na parze gotujemy dla siebie 2-4 razy w tygodniu. Warzywa są bardzo smaczne, polecam ;-) Wy zdrowo pojecie i małej będzie co dać. A i my też parujemy ryby i kurczaka, fajnie wychodzą.

reklama
Do góry