reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
A ja pomimo moich konserwatywnych poglądów,
zastanawiam się mocno nad kartonowym mlekiem,
bo to moje cielę za cholerę nie chce modyfikowanego.
A nawet jak się zapomni i chwyci smoczek, to ją na wymiotyy ciągnie :baffled:
Alicja przyzwyczajona do cyca też nie chciała modyfikowanego. Próbowałam bebiko, nan bez skutku- nie i koniec. Ale teraz kupiłam jej nestle waniliowe co prawda dla dzieci od 1 roku ale myśle że ten 1 miesiąc nie robi różnicy
Nestlé Polska SA - Produkty
i efekt jest taki że ładnie wypije 210ml z niekapka i wreszcie w dzień zasypia sama w swoim łóżeczku :-)

Alicja przyzwyczajona do cyca też nie chciała modyfikowanego. Próbowałam bebiko, nan bez skutku- nie i koniec. Ale teraz kupiłam jej nestle waniliowe co prawda dla dzieci od 1 roku ale myśle że ten 1 miesiąc nie robi różnicy
Nestlé Polska SA - Produkty
i efekt jest taki że ładnie wypije 210ml z niekapka i wreszcie w dzień zasypia sama w swoim łóżeczku :-)

Też myślałam o tym mleczku.
Iza jednak nie kuma niekapka!
Nie potrafi załapać, że to trzeba zassać.
Bierze do buzi i gryzie ustnik.

Kupiłam jej to:
KUBEK 360 NIEKAPEK JUNIOR 250ml 12m+ LOVI * 1/631 (717709311) - Aukcje internetowe Allegro
Ale jeszcze nie testowałam.

Malenko kubek jest rewelacyjny - z każdej strony dziecko się napiję i polecam.
Sebcio ma taki :-)
To nowy produkt firmy Canpol więc nie w każdym sklepie z dziecięcymi produktami może być.
Ale cena na allegro jest przystępna .... ja w sklepie płaciłam coś około 40 zł także :wściekła/y: ale dodając tu koszty przesyłki i tak wychodzi ciut drożej więc spoko :-)

Ostatnia edycja:
Malenko kubek jest rewelacyjny - z każdej strony dziecko się napiję i polecam.
Sebcio ma taki :-)
To nowy produkt firmy Canpol więc nie w każdym sklepie z dziecięcymi produktami może być.
Ale cena na allegro jest przystępna .... ja w sklepie płaciłam coś około 40 zł także :wściekła/y: ale dodając tu koszty przesyłki i tak wychodzi ciut drożej więc spoko :-)

Też nie trybi tego kubka.
ja kupowalam tez inne rzeczy, więc wysżło mnie taniej nawet z przesyłką.
U nas ceny są kosmiczne!:crazy:

malena u mnie tak było ze smoczkiem, i w końcu najlepszy jest niekapek z Lovi, ale wyciągam uszczelke wtedy jest kapek leci samo i tak załapał, i teraz potrafi pić z różnych ale ten mu najbardziej pasuje

reklama
Do góry