reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

hej a ja mm problem:-( moja niunia nie chce jesc kompletnie nic kaszka be, mleko be po wielkich trudach zjada nawet lyzeczka nie pomaga :-(nie wiem czy to na zeby stracila apetyt:-:)-(

A mój odmawia obiadków:crazy: wio inne je a przy obiadkach tak sie rzuca i płacze ze szok:szok::szok::szok: Jutro sama ugotuje i zobacze czy to bestia zje:-p

reklama
A moja w końcu zaczeła golić po 180 a nie 120...
Z zółtkiem mieliśmy się wstrzymać do 7 miesiaca...

No wiec odstawilam antybiotyk i apetyt wrocil tzn bywalo lepiej ale juz je a nie piszczy :) kaszke, mleko wypija tylko obiadki sa bee nwet te wlasnej roboty! ziemniaczki z mselkiem, herbatka, soczki, deserki, jabluszko z bananem, z biszkoptem lub mrchewka zjada chetnie wiec juz nie jest zle bo jak brala ntybiotyk nic nie chciala
A kaszki czy mleka 220 wypija

No to dziś małemu zaserwowałam ziemniaki z marchewka gotowane na kostce rosołowej (takie puree) + pół żółtka na masełku. Normalnie wcinał jak oszalały:-D:-D

Magdasf mój już takie rzeczy jadł ze głowa boli:-D:-D:-D

MALENA i co wygrałas. Bo mój A nie. I chyba sie rozwiode bo obiecał a nie dotrzymał słowa. ;-)I nadal bidna jestem a miało być tak pięknie:-( No cóż chyba jednak stane w kolejce po te marne 100tys z nakrętek. ;-)

"jak mnie kochasz to masz wygrać w totka, kochanie ";-)

hej a ja mm problem:-( moja niunia nie chce jesc kompletnie nic kaszka be, mleko be po wielkich trudach zjada nawet lyzeczka nie pomaga :-(nie wiem czy to na zeby stracila apetyt:-:)-(

U nas też dni ze spadkiem apetytu.
I nie wiem od czego to zależy :-(

u nas też tak bywa...

Magdasf, Czarna - pewnie przy kolejnym nie będę się tak cyrtolić.
U nas dalej tylko słoiczki po 5 miesącu i czasem kaszka.
Ale nie! Zaszalałam - dałam polizać czekoladę. Był szał, oj był!

a mo mały od dwuch dni nie ma apetytu na wszysto z wyjatkiem cyca, nawet kaszka i deserki beee

reklama
Do góry