reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Moj mały na zmiane dostaje rozne kaszki, uwielbia wszystkie, nawet te misiowe ogródki, ktore nie sa wg mnie za dobre... A kaszki robie teraz na bebiko 2 albo kupuje mleczno ryżowe :-)

reklama
Dorotko dziękujemy
Dzisiaj nie posmakowała mojej lali zupka z żółtkiem, najpierw była dziwna mina a potem zaczęło się plucie im dalej tym lepiej, no cóż spróbujemy za jakiś czas. za to ogromnie mnie dziś zaskoczyła jak dałam jej wodę do picia, do tej pory nawet nie próbowałam jej dawać bo butelka i smoczek to mógłby dla niej nie istnieć więc były tylko soczki, które w końcu zaczęła pić. a po spacerku widocznie moje dziecko tak przysuszyło że wypiła wodę :-) super

hej a ja mm problem:-( moja niunia nie chce jesc kompletnie nic kaszka be, mleko be po wielkich trudach zjada nawet lyzeczka nie pomaga :-(nie wiem czy to na zeby stracila apetyt:-:)-(

być może to chodzi o zębolki, moja też tak miała że przez jakiś czas wszystko było na "nie" jedzenie, spanie, spacer, noszenie na rączkach, zabawa, teraz jest już troszkę lepiej bo wczoraj pojawił się pierwszy ząbek chociaż dalej jest marudna bo już idzie druga jedyneczka

hej a ja mm problem:-( moja niunia nie chce jesc kompletnie nic kaszka be, mleko be po wielkich trudach zjada nawet lyzeczka nie pomaga :-(nie wiem czy to na zeby stracila apetyt:-:)-(
Czasem dzieciaczki mają takie okresy przejściowe że nic nie chcą jeść:szok:, tak było u Robusia, też się wystraszyłam ale popytałam znajomych i powiedzieli że dzieci czasem tak mają:tak: nasz miał taki okres jak jeszcze nie siedział, już dokładnie nie pamiętam ile miał ale potem zaczął jeść normalnie;-) widocznie czasem muszą się troszke przegłodził :tak: Więc głowa do góry i czekaj cierpliwie:happy:

Dzieki dziewczyny troszke mnie pocieszylyscie, jeszcze sprobuje ja przetrzymac troszke dluzej to moze z wiekszym apetytem cos zje ;))

reklama
MINISIA wlasnie mojej cos dzis odbilo i jak zjadla o 5 rano mleko tak pozniej daje jej jak zwykle a ta bleeeeee Pozniej dawalam jej czesciej i zas bleeeeeeee i tk przez caly dzien Dopiero o 17,30 wypila 100 ml mleka )A w coagu dnia od tej 5 rano do 17,30 zjadla pol sloiczka zupki i jakies 30 ml soczku JA SIE JUZ STRASZNIE MARTWILAM AMONA MOZE MIALA TAKI DZIEN BEZ APETYTU Pewnie i tez zabki ale serio ZACZELAM SIE MARTWIC

MINISIA a co jej dajesz jeszcze ? Soczki wypija ? sloiczki zjada normalnie Czy nic nie chce ? czy tylko mleka nie chce ?

Do góry