reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
A ja sobie wymyśliłam ze powoli zeczne sma gotowac. Ale póki co moje obiadki są fuj. I tak zaczne jej dzielic oiadek 190 ml na dwa...i dodam troche swoich jarzynek:tak:

Mój A powiedział ze od dziś będę milionerka bo on wygrywa dziś 17 milionów w TOTKA więc o te marne;-) 100tys nie będę z wami walczyć;-) Bo byście szans nie miały;-):-)

MARTYNKA trzeba było Czarnej nie wtajemniczać, teraz szanse marne... Czarna ma gromadkę to wiesz ile tych słoików nakupują ;););)

Słuszne spostrzeżenie! To niesprawiedliwe!

Mój A powiedział ze od dziś będę milionerka bo on wygrywa dziś 17 milionów w TOTKA więc o te marne;-) 100tys nie będę z wami walczyć;-) Bo byście szans nie miały;-):-)

My dostałyśmy kupon od teścia - musimy wygrać.
Już nawet wiem co będziemy robić z pieniędzmi :tak:
Ale znaj szczodość moją - możemy się na pół podzielić :-p

reklama
Dorotko wiesz jak ja Ciebie lubię :-p:-D
:-DOK BEDE O TOBIE PAMIETAC :tak:
I co jak sie czujesz MILIONERKO ?????????:-D
MARTYNKA trzeba było Czarnej nie wtajemniczać, teraz szanse marne... Czarna ma gromadkę to wiesz ile tych słoików nakupują ;););)
DOBRE HEHEHE :-D

Do góry