reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Oj u Potworniastego to nie przejdzie. Próbowałam wczoraj dawać mu mięsko razem z bananem i banana zjadał a mięsko wypluwał :baffled: A co do mięs to już wszystko próbowałam i nic nie przeszło. Tylko jarzynki je. Uwielbia ziemniaczki ze szpinakiem i jarzynową.
U nas smakuje wszystko prawie ale jak obiadek nie ma mięska to gorzej wchodzi, dzisiaj były warzywa na parze z ryżem i trzeba było się nagimnastykować żeby wszystko zjadł. A wszystko co ma mięsko pożera:-):-)

Oli dzis pierwszy raz miala sloiczek po 6 miesiacu i byly takie wielkie kawalki a Ona sobie swietnie z nimi radzila :-)
No to gratulacje!
U nas pierwszy raz z dużymi kawałkami był mniej udany, mały ksztusił się ale teraz już je pięknie:-)

reklama
Ja mam razem 10 nakretek Bobovity, wiec wysle 2 zgłoszenia do konkursu. Ja zupki i obiadki głownie sama gotuje, owocki tez tre sama, wiec mamuski słoiczkowe mają większe szanse :-)
A moze akurat ktoras z nas wygra te 100 tys :-D

Ja mam razem 10 nakretek Bobovity, wiec wysle 2 zgłoszenia do konkursu. Ja zupki i obiadki głownie sama gotuje, owocki tez tre sama, wiec mamuski słoiczkowe mają większe szanse :-)
u nas tylko słoiczki więc troszkę nakrętek się nazbiera ;-) z tym że na stronie bobovity nie mogłam nic znaleźć na temat konkursu :-( trzeba się wybrać do rossmana po nowe słoiczki może tam będzie jakieś info na ten temat ;-)

My mamy już 4 nakrętki ale po jutrzejszym obiadku będzie 5!:-)
Może poszczęści mi się na te 100 000:rofl2::-D:-D:-D
Wątpie:no::sorry:

Ja też wysyłam - może się uda, jak szczęście dopisuje ostatnio? :)

Nie nie nie!
Te 100tyś jest moje. Możecie sobie wziąć wycieczki :-D

Wczoraj dałam jarzynki z królikiem.
Takiego szału na zupkę to jeszcze nie było.
Chyba mi mały mięsożerca rośnie!

reklama
Do góry