No a moje dziecię postanowiło zostać wegetarianinem Za nic nie chce zjeść czegokolwiek z mięsem. Bez mięska proszę niema problemów, owocki wsuwa jak najęty, kaszką też nie pogardzi i a obiadku z mięskiem nie ruszy. I co ja mam z nim zrobić ?............Już zastanawiałam się nad tym żeby dodawać do każdego banana
reklama
J
Justa19
Gość
Marma moja jeszcze nie jadła nic z mieskiem ale jutro chyba wybiore się na zakuy i pokupie jej troszke sliczkow z mięskiem powiem tak mojej kuzynki córeczka ma 1,5 roczku tak samo nie chciała jesc nic poza słodyczami to Aneta dawala jej miesko ze sloczka na ciastko i jakos pochłaniała
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Marma mozesz Kacperka probowac oszukiwac i co ktoras łyzeczke wcisnac miesko, albo poczekac jakis czas i znowu sprobowac. A jak nie chce drobiu np, to sprobuj mu dac cos z kroliczkiem czy cielecinka.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MARMA MARTYNKA dobry sposob posdunela :-)
My juz od dawna jemy miesko -)
Wczoraj zaopatrzylam sie w sloiczki po 6 miesiacu i moze jutro zaczniemy testowac :-)
My juz od dawna jemy miesko -)
Wczoraj zaopatrzylam sie w sloiczki po 6 miesiacu i moze jutro zaczniemy testowac :-)
Mój wcina obiadki te po 6.na początku sie krzywił bo one juz troche wysiłku wymagają ale jest ok.kaszki zjada z checia bananowa i malinowa, owoce lesne i morelow trzeba mu troszke wciskacza to deserków nie chce ze słoiczk.ow wcale.nawet w kaszy gardzi.w ogole nic nie chce z jabłkiem. gotowanego nie che, startego tez nie che. a daje któras z was jakies inne owooce poza jabłkiem i banankiem?
Oj u Potworniastego to nie przejdzie. Próbowałam wczoraj dawać mu mięsko razem z bananem i banana zjadał a mięsko wypluwał A co do mięs to już wszystko próbowałam i nic nie przeszło. Tylko jarzynki je. Uwielbia ziemniaczki ze szpinakiem i jarzynową.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Oliwka tez nie przepada za Owockami Woli obiadki
malena81
mamusia październikowa 08
U mnie w realu sa tansze słoiczki i kaszki niz w tesco... W tesco ogolnie jest dosc drogo. Ciuszki tez sa drogie... ;/
Szkoda, że u nas nie ma Raeala. A orientujecie się jak jest w Carefourze?
No a moje dziecię postanowiło zostać wegetarianinem Za nic nie chce zjeść czegokolwiek z mięsem. Bez mięska proszę niema problemów, owocki wsuwa jak najęty, kaszką też nie pogardzi i a obiadku z mięskiem nie ruszy. I co ja mam z nim zrobić ?............Już zastanawiałam się nad tym żeby dodawać do każdego banana
HIHI! Dobre! Wyrośnie miłośnik kuchni egzotycznej.
U nas królik tylko na razie z mięs, ale kupiłam z Gerbera i bardziej Marice smakuje niż z Bobovity. Czeka rosołek z kurczakiem...
Ja jeszcze bez mięska, ale jak tylko się zapasik skończy, a skończy się wtym tygodniu, startujemy z mięskiem.
Wogóle moja też woli gerbera lub Hipp nież bobovitę.
Tylko, ze bobovita tańsza!
)za to deserków nie chce ze słoiczk.ow wcale.nawet w kaszy gardzi.w ogole nic nie chce z jabłkiem. gotowanego nie che, startego tez nie che. a daje któras z was jakies inne owooce poza jabłkiem i banankiem?
Ja daję tylko słoiczki - był banan, jabłka, jagody, śliwki, morele, gruszki, brzoskwinie i mieszane - wszystko co po 4 miesiącu już dawałam.
Nie chciała jeść tylko tych z jagodami.
reklama
u nas jak na razie tylko jabłuszko i banan :-) jeszcze chyba za wcześnie na inne owoce poczekamy aż na ogródku będą pyszne truskawki malinki i poziomkiMój wcina obiadki te po 6.na początku sie krzywił bo one juz troche wysiłku wymagają ale jest ok.kaszki zjada z checia bananowa i malinowa, owoce lesne i morelow trzeba mu troszke wciskacza to deserków nie chce ze słoiczk.ow wcale.nawet w kaszy gardzi.w ogole nic nie chce z jabłkiem. gotowanego nie che, startego tez nie che. a daje któras z was jakies inne owooce poza jabłkiem i banankiem?
Podziel się: