reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

No a moje dziecię postanowiło zostać wegetarianinem :baffled: Za nic nie chce zjeść czegokolwiek z mięsem. Bez mięska proszę niema problemów, owocki wsuwa jak najęty, kaszką też nie pogardzi i a obiadku z mięskiem nie ruszy. I co ja mam z nim zrobić ?............Już zastanawiałam się nad tym żeby dodawać do każdego banana :eek:

reklama
Marma moja jeszcze nie jadła nic z mieskiem ale jutro chyba wybiore się na zakuy i pokupie jej troszke sliczkow z mięskiem powiem tak mojej kuzynki córeczka ma 1,5 roczku tak samo nie chciała jesc nic poza słodyczami :baffled: to Aneta dawala jej miesko ze sloczka na ciastko i jakos pochłaniała:-D:-D

Marma mozesz Kacperka probowac oszukiwac i co ktoras łyzeczke wcisnac miesko, albo poczekac jakis czas i znowu sprobowac. A jak nie chce drobiu np, to sprobuj mu dac cos z kroliczkiem czy cielecinka.

Mój wcina obiadki te po 6.na początku sie krzywił bo one juz troche wysiłku wymagają ale jest ok.kaszki zjada z checia bananowa i malinowa, owoce lesne i morelow trzeba mu troszke wciskac:)za to deserków nie chce ze słoiczk.ow wcale.nawet w kaszy gardzi.w ogole nic nie chce z jabłkiem. gotowanego nie che, startego tez nie che. a daje któras z was jakies inne owooce poza jabłkiem i banankiem?

Oj u Potworniastego to nie przejdzie. Próbowałam wczoraj dawać mu mięsko razem z bananem i banana zjadał a mięsko wypluwał :baffled: A co do mięs to już wszystko próbowałam i nic nie przeszło. Tylko jarzynki je. Uwielbia ziemniaczki ze szpinakiem i jarzynową.

U mnie w realu sa tansze słoiczki i kaszki niz w tesco... W tesco ogolnie jest dosc drogo. Ciuszki tez sa drogie... ;/

Szkoda, że u nas nie ma Raeala. A orientujecie się jak jest w Carefourze?

No a moje dziecię postanowiło zostać wegetarianinem :baffled: Za nic nie chce zjeść czegokolwiek z mięsem. Bez mięska proszę niema problemów, owocki wsuwa jak najęty, kaszką też nie pogardzi i a obiadku z mięskiem nie ruszy. I co ja mam z nim zrobić ?............Już zastanawiałam się nad tym żeby dodawać do każdego banana :eek:

HIHI! Dobre! Wyrośnie miłośnik kuchni egzotycznej.

U nas królik tylko na razie z mięs, ale kupiłam z Gerbera i bardziej Marice smakuje niż z Bobovity. Czeka rosołek z kurczakiem...

Ja jeszcze bez mięska, ale jak tylko się zapasik skończy, a skończy się wtym tygodniu, startujemy z mięskiem.
Wogóle moja też woli gerbera lub Hipp nież bobovitę.
Tylko, ze bobovita tańsza!

)za to deserków nie chce ze słoiczk.ow wcale.nawet w kaszy gardzi.w ogole nic nie chce z jabłkiem. gotowanego nie che, startego tez nie che. a daje któras z was jakies inne owooce poza jabłkiem i banankiem?

Ja daję tylko słoiczki - był banan, jabłka, jagody, śliwki, morele, gruszki, brzoskwinie i mieszane - wszystko co po 4 miesiącu już dawałam.
Nie chciała jeść tylko tych z jagodami.

reklama
Mój wcina obiadki te po 6.na początku sie krzywił bo one juz troche wysiłku wymagają ale jest ok.kaszki zjada z checia bananowa i malinowa, owoce lesne i morelow trzeba mu troszke wciskac:)za to deserków nie chce ze słoiczk.ow wcale.nawet w kaszy gardzi.w ogole nic nie chce z jabłkiem. gotowanego nie che, startego tez nie che. a daje któras z was jakies inne owooce poza jabłkiem i banankiem?
u nas jak na razie tylko jabłuszko i banan :-) jeszcze chyba za wcześnie na inne owoce :eek: poczekamy aż na ogródku będą pyszne truskawki:rofl2: malinki:rofl2: i poziomki :happy:

Do góry